Siemka, chce kupić telefon lg l9 II, telefon za tą cenę idealny, (max 400 złotych, używany, nowy 570) 8gb rom(tak wiem, 4gb dla użytkownika
) i 1gb ram, no cud miód
ale do rzeczy, telefon ma system 4.1 jelly bean, z możliwą aktualizacją do 4.4 kit kat. i tu się zaczynają schody. wszystkie telefony które znajduje na allegro, w odpowiednim stanie i z odpowiednią ceną, mają aktualizacje wykonaną.. ;/ nie chce kit kata bo :brak flasha,( na 4.1 jest, z archiwum adobe, dla mnie flash to podstawa w androidzie, bez flasha telefon traci wieleee
) nie wiem czemu adobe cofneło wsparcie ;/) okropny wygląd, poza tym będzie zjadać więcej ramu, przez co telefon może sie mulić itp. i zabierze więcej pamięci wewnętrznej. (a dla mnie potrzeba dużo pamięci na gry
) I teraz pytanie, czy da się jakoś w OFICJALNY (wypad mi z cyanogenem ;d) sposób na cofnięcie do 4.1? bo ofert na ten tele jest mało, bo jest mniej popularny od zwykłej l9 gdzie ofert l9 na allegro jest ponad 100 a l9 II ledwo 30, więc raczej ciężko mi będzie znaleźć tele który ma 4.1
mini sonda: według was lepiej działa na 4.1 czy 4.4? i czy jest jakiś sposób na flasha w 4.4? ( bo do okropnego wyglądu 4.4 jestem sie w stanie przyzwyczaić, a pamięci wewnętrznej zjada coś koło 300mb więcej, więc nie jest to bardzo dużo
)
ps. mógłby mi ktoś sprawdzić czy gra geometry dash działa na tym tele? bo to moja ulubiona gra, wymiatam tam
ale na razie mam abstynencje bo aktualnie mam tele z 2.3.6, 170 ramu, katorga istna, nie da sie grać 

mini sonda: według was lepiej działa na 4.1 czy 4.4? i czy jest jakiś sposób na flasha w 4.4? ( bo do okropnego wyglądu 4.4 jestem sie w stanie przyzwyczaić, a pamięci wewnętrznej zjada coś koło 300mb więcej, więc nie jest to bardzo dużo

ps. mógłby mi ktoś sprawdzić czy gra geometry dash działa na tym tele? bo to moja ulubiona gra, wymiatam tam