• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #95915  autor: krato
 17 sie 2006, 13:26
Nie wiem ale prawdopodobnie mamy do czynienia z zalażkami nowego e-sklepu Orange (można wejść na stronę telefony i spróbować kupic jakiś dostępny - jest zupełnie inny wygląd opcji)

Przejdź to Orange Flex - przed aktywowaniem pakietu w aplikacji w poprzedzającym screenie wpisz kod polecający TOMASZTXL4 - dostaniesz 50 zł zwrotu czyli prawie dwa miesiące za darmo.

#95918  autor: ywis
 17 sie 2006, 13:49
Tam nic nie można znaleźć na tej stronie... haos i nic więcej jak dla mnie.

#95923  autor: przemek910
 17 sie 2006, 13:52
A może ktoś powiedzieć jak do tego sklepu wejść (podać adres np.) bo jak ś nie moge znaleźć odnosnika na str głównej :oops: :?

Im więcej wykrzykników na końcu posta, tym głupsza osoba pisząca...

#95927  autor: krato
 17 sie 2006, 13:59
Link do sklepu (w zasadzie do sekcji telefony ) Wchodzisz tu i wybierasz jakiś dostępny telefon

P.S. czy orientuje się ktoś czy będzie można wykonać w nowy m sklepie przejście z karty na abonament bo czekam a nie wiem czy warto czekać - mam nadzieję że to wdrożą i ze nie czekałem na daremne

Przejdź to Orange Flex - przed aktywowaniem pakietu w aplikacji w poprzedzającym screenie wpisz kod polecający TOMASZTXL4 - dostaniesz 50 zł zwrotu czyli prawie dwa miesiące za darmo.

#95929  autor: ywis
 17 sie 2006, 14:03
krato pisze:Link do sklepu (w zasadzie do sekcji telefony ) Wchodzisz tu i wybierasz jakiś dostępny telefon

P.S. czy orientuje się ktoś czy będzie można wykonać w nowy m sklepie przejście z karty na abonament bo czekam a nie wiem czy warto czekać - mam nadzieję że to wdrożą i ze nie czekałem na daremne
Po co czekać? Co za problem się udać do salonu?

#95930  autor: Rydels
 17 sie 2006, 14:03
Hmmm..takie rzeczy to raczej trzeba zalatwiac osobiscie w salonach poniewaz taka operacja wiaze sie z podpisaniem papierkow.
Mysle,ze "przez internet" tego nie zalatwisz.

http://www.mobile-review.com/index-en.shtml
http://www.gsmarena.com/

#95942  autor: krato
 17 sie 2006, 14:15
ywis pisze:
krato pisze:Link do sklepu (w zasadzie do sekcji telefony ) Wchodzisz tu i wybierasz jakiś dostępny telefon

Po co czekać? Co za problem się udać do salonu?

Problem żaden tylko chciałem wziąść ten pakiet e-Twój plan czy jakoś tak (a jego nie ma w salonie ) są tam atrakcyjne pakiety dodatkowe (internet 10 zł przez rok i mbox platinium) i byłbym nimi zainteresowany a nie ma ich z kolei panie tego w zwykłym Twoim palnie i dlatego czekam no i poza tym czekam na my700X w tym sklepie ale z tego co widzę to nie jest on za bardzo dobrze zaopatrzony i ma duże braki jeśli chodzi o to więc chyba (doszedłem do tego wniosku przed chwila ) nie warto czekać na otworzenie bo tego co zamierzałem zyskać za szybko nie wprowadzą

#95946  autor: Rydels
 17 sie 2006, 14:20
Mieszkasz w Łodzi,a to duze miasto,wiec co to za problem przejsc sie do jakiegos max duzego salonu Orange gdzies w centrum.
Poza tym z drugiej strony Orange to shitowa siec i maja tak samo shitowe skelpy :twisted:

http://www.mobile-review.com/index-en.shtml
http://www.gsmarena.com/

#95959  autor: ywis
 17 sie 2006, 14:59
Rydels pisze:Mieszkasz w Łodzi,a to duze miasto,wiec co to za problem przejsc sie do jakiegos max duzego salonu Orange gdzies w centrum.
Poza tym z drugiej strony Orange to shitowa siec i maja tak samo shitowe skelpy :twisted:
A ja na tą sieć nie narzekam :)

#96423  autor: Osk92
 18 sie 2006, 23:22
Strona Orange jest tragiczna :!: Nawet Era się poprawiła choć i tak jest pogmatwana. Może inna sprawa, że nie mam nic do szukania w 'Idei' ale nie ma tam nic z intuijności... blee nie nawidzę na nia w chodzic, a do tego jest potwornie wolna :!:

#96487  autor: Irek
 19 sie 2006, 09:33
Co wy opowiadacie, że jest tragiczna i nic nie idzie znaleźć. Jest jeszcze coś takiego jak Mapa Serwisu na stronie Orange. Tam znajdziemy wszystko. LINK

"And one more thing..."

#96676  autor: Osk92
 19 sie 2006, 19:51
Po co mi mapa serwisu jak to wszystko powinno być podane na tacy :?: