• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #779736  autor: huuricane
 21 sty 2015, 21:06
Witam,
mam problem z siecią PLAY, wykupywałam internet 3GB co miesiąc. Ostatnio miałam przerwę i kiedy znów chciałam wykupić internet to pojawiały się błędy itd. Późnij okazało się że mój brat wykupił już pakiet < spojrzałam - no jest>. Doładowałam konto 50zł i po czasie okazało się że nie mam nic na koncie zdziwiłam się, myślałam że to jakieś aplikację ale nie. Dziś doładowałam za 20zł i po 10 minutach <zobaczyłam w internecie tramwaj ( niecałe 2 min) i wyszłam>dostałam wiadomość że nie mam nic na koncie, w ciągu 2 tygodni straciłam 70 zł i boje się doładować konto a potrzebuję na rozmowy i czasami na internet, proszę o poradę co zrobić.
 #779738  autor: Niezgodna7
 21 sty 2015, 21:13
Nie włącza Ci się ten pakiet internetowy, i tyle.
Spróbuj innego typu włączyć, a dwa, to wyłącz dane mobilne przed doładowaniem.
*
CZEKAJ NA POTW.WŁĄCZENIA PAK. INTERNETOWEGO.

Ewidentnie nie wypiję herbatki z administracją Telepolis
 #779746  autor: Niezgodna7
 21 sty 2015, 21:35
To pakiet internetowy jest, a za każdorazowe poł.z internetem pobiera kasę?
No to tylko reklamacja do BOK.
Poproś też o analizę straconych 70zł.

Ewidentnie nie wypiję herbatki z administracją Telepolis