• Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Samsung oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Samsung oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #740595  autor: Paweł_1983
 14 sie 2014, 21:53
Witam serdecznie.
Jestem posiadaczem Samsunga Solid GT-B2710. Zapomniałem hasła do niego na pliki znajdujące się w notatkach, multimediach itp... Chciałem zapytać czy jest możliwe usunięcie zabezpieczenia w postaci hasła w sposób programowy (np. jakąś aplikacją), czy jest jakiś kod standardowy po wpisaniu którego możemy zmienić lub usunąć zapomniane i zagubione hasło. Jedyną aplikacją do której się dogrzebałem to Samsung KIES ale tym programem w temacie zmiany/usunięcia hasła niewiele zdziałam. Posiadam kody PUK i PUK2jeśli to w czymś pomoże...
 #747413  autor: Wiksa11
 09 wrz 2014, 10:14
Paweł_1983 pisze:Witam serdecznie.
Jestem posiadaczem Samsunga Solid GT-B2710. Zapomniałem hasła do niego na pliki znajdujące się w notatkach, multimediach itp... Chciałem zapytać czy jest możliwe usunięcie zabezpieczenia w postaci hasła w sposób programowy (np. jakąś aplikacją), czy jest jakiś kod standardowy po wpisaniu którego możemy zmienić lub usunąć zapomniane i zagubione hasło. Jedyną aplikacją do której się dogrzebałem to Samsung KIES ale tym programem w temacie zmiany/usunięcia hasła niewiele zdziałam. Posiadam kody PUK i PUK2jeśli to w czymś pomoże...
Proponuję przeinstalować łindołsa.

Orange - sieć Januszy.

#747422  autor: kerim36
 09 wrz 2014, 10:28
wgrywasz nowego softa, wszystko idzie sie pasc, ale nie ma juz hasla

Mapy do fabrycznych nawigacji Opel / Citroen / Peugeot / Renault / Fiat i inne
Pogotowie komputerowe / aktualizacja map GPS
http://www.klos.net.pl

#747852  autor: Precelos
 10 wrz 2014, 20:41
boxami serwisowymi mozna to zrobic, resetuja hasla do 00000000

Obrazek