• Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Samsung oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Samsung oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #704973  autor: Pi1
 19 mar 2014, 21:09
Witajcie,

zastanawia mnie dlaczego na wielu forach Samsung Note 3 jest tak źle oceniany? Czy dlatego że za wiele się nie zmieniło co do NoteII

Byłbym wdzięczny za przedstawienie wyjaśnień dla Samsung Note 3, który ma końcówki:
LTE, DUOS, NEO, NEO LTE+

Oraz Czy są inne oznaczenia Note II - u swojego operatora mogę kupić N7100 co to znaczy i czy są inne modele?

#718554  autor: paker
 19 maja 2014, 12:42
No właśnie nie wiem. Z tego co patrzę sobie na Skąpcu ma obecnie dość dobre oceny:
http://www.skapiec.pl/site/cat/200/comp/8009385
Tak więc wiele osób sobie go poleca.Moim zdaniem warto jest sobie sprawić, szczególnie, że ma dość dobre parametry. I niezły aparat. Mój brat korzysta, trochę wprawdzie narzeka,że jest duży ale taka już specyfika tego sprzętu .Trzeba się na to nastawić ;)
Pozdrawiam.

#719586  autor: jujeahip
 23 maja 2014, 15:00
Note 3 to świetny telefon, ale prawda jest taka, że przy aktualnych cena Note 2 warto zastanowić się dwa razy bo dużych innowacji specjalnie nie ma.

#719590  autor: Morvius
 23 maja 2014, 15:18
note 2 n7100 to wersja bez lte zaś w wersji n7105 to wersja z lte. może narzekają bo nie mieli? nie wiem. wiem natomiast że note 2 długo jeszcze pozostanie na topie z racji tego że samsung w nim stworzył porządnego flagowca w przyzwoitej i dostępnej dla przeciętnego kowalskiego cenie. dobra bateria i porządny aparat. o możliwościach i wydajności nie wspomnę. no i cudowny rysik s-pen, poezja :) nie rozumiem czemu note 3 miałby być słaby. nikt ze znajomych nie narzeka na cokolwiek a niejednokrotnie ludzie namawiają do zmiany z appla 5s na właśnie note 3. i nie tylko ja to potwierdzę

Klasyczny obserwator wątku.