• Wszystko, co związane z systemami z rodziny Windows
Wszystko, co związane z systemami z rodziny Windows
 #703976  autor: Snajperro
 14 mar 2014, 12:53
Ktoś już miał ten telefon w ręku? Macie jakieś ciekawe uwagi na jego temat? Wiem, że już jest dostępny w taryfie w Plusie. Wiem, że dużo waży i jest wielki, ale interesuje mnie więcej szczegółów.

#703982  autor: Maderek
 14 mar 2014, 14:04
To w zasadzie połączenie smartfona oraz tabletu, tzw phablet. Jest duży i ciężki, nawet jak na tego typu urządzenie. Do plusów na pewno można mu zaliczyć staranne wykonanie oraz ekran o pięknym nasyceniu barw. Minusy to waga oraz mało pamięci, na początku tylko 8GB. Można dokupić sobie zawsze kartę MicroSD, co rozwiąże ten problem. Najlepiej iść do salonu i obejrzeć go z bliska samemu. Ewentualnie pełną recenzję z opisem wszystkich elementów znajdziesz tutaj.

#704563  autor: user_delete62
 17 mar 2014, 22:14
1320 to taka 'dziecinka' na 6-ciu calach, niczym wersja dla testerów tejże wielkości. z samych wyczytanych w necie danych to nie jest złym telefonem, no i windows phone nie zacina się i chodzi płynnie nawet na low-endach, także to jest dobry telefon. nie mam pojęcia jak z aparatem, bo ma 5mpx, chociaż dzisiejsza technologia, no i to że zrobiła go nokia, powinno zapewniać, że nawet z taką rozdzielczością fotki powinny wychodzić ładne.
krążyły i krążą u mnie lumki i nie lubię tych ostrych krawędzi jak ma właśnie 1520 - co jest plusem u 1320 gdzie są ładnie zaokrąglone i ręka nie boli podczas korzystania.

Sprzedam NOWY Samsung Galaxy Note 3 32GB czarny (N9005) gwarancja producenta 2 lata - TANIOCHA więcej w środku :)