• Wszystko, co związane z Symbianem
Wszystko, co związane z Symbianem
 #84826  autor: Bartosz
 08 lip 2006, 18:46
Potrzebna pomoc a mianowicie po długim czasie(N7650) wróciłem do tel. z symbianem i chciałbym abyście mi pomogli :
- skąd wziąść jakieś fajne tapety lub jak przerobić zdjęcia aby były one na całym ekranie widoczne ?
- skąd lub gdzie można kupić programy na ten tel. ?
- czy jest jakiś program który pozwoli mi ustawić budzik na każdy dzień a nie jak na chwilę obecną kiedy muszę pamiętać o tym każdego wieczoru

to tak na chwilę obecną co mi przyszło do głowy ale jak coś to będę dalej prosił o pomoc

a i jeszcze jedno czy jest jeszcze jakaś dobra strona o tel. z symbianem ? (poza symbianos oraz symbianonline) ??
 #84842  autor: piotrz
 08 lip 2006, 19:58
Bartosz pisze:Potrzebna pomoc a mianowicie po długim czasie(N7650) wróciłem do tel. z symbianem i chciałbym abyście mi pomogli :
- skąd wziąść jakieś fajne tapety lub jak przerobić zdjęcia aby były one na całym ekranie widoczne ?
- skąd lub gdzie można kupić programy na ten tel. ?
- czy jest jakiś program który pozwoli mi ustawić budzik na każdy dzień a nie jak na chwilę obecną kiedy muszę pamiętać o tym każdego wieczoru

to tak na chwilę obecną co mi przyszło do głowy ale jak coś to będę dalej prosił o pomoc

a i jeszcze jedno czy jest jeszcze jakaś dobra strona o tel. z symbianem ? (poza symbianos oraz symbianonline) ??
1.Na całym ekranie nie można mieć zdjęcia. Możesz najwyżej ściągnąć tematy (np. z tąd )
2.www.my-symbian.com
3. Poszukaj na (j.w)
4. WWW.symbian.com :twisted: Tak poza tym to jeszcze www.minikomp.com .Ale symbianos i symbianonline najlepsze :)