• Wszystko, co związane z Symbianem
Wszystko, co związane z Symbianem
 #83567  autor: wendzior
 02 lip 2006, 15:57
mam mały problemik - posiadam program camcorder 2 (tez z avikami) i znalazlem w folderze E:/system/apps/camcorder2/profiles pliki tekstowe w ktorych mozna przestawiac fps'y, rozdziałke i inne wlasciwosci filmu.
i potrzebuje jakis programik ktory odczyta mi pliki *ini, i pózniej zeby mozna je było zedytowac i zapisac w tym samym, pliku.
PS probowalem zmienic nazwe z *ini na *txt i odczytało mi w takim programiku o nazwie "notepad" :D ale zamiast liter i.t.p. były takie kwadraciki zamiast liter i cyfr.

pls o pomoc (nazawa progsa), bo nie chce mi sie co chwile wylaczac telefonu i przerabiaj tych plikow na PC.

jeszcze jakby ktos miał optymalne ustawienia na 6600 to by było gites :P

#83705  autor: Blackall
 02 lip 2006, 21:40
yedit do edycji plików textowych chocby.

Btw, mialem program na 6630 ktora ma lepszy hardware, i zrezygnowalem. 6 klatek na sekunde mnie nie za bardzo interesuje..

SymbianOS.pl
Mobility

#83864  autor: wendzior
 03 lip 2006, 17:44
dzieki, zaraz sprobuje jak bedzie chodzilo to dam ci pomogł :P
PS ja mam 10 :D mozna to przestawiac ile ma byc klatek jaka rozdzialka jaka jakosc i inne bajery! a i tak filmy są lepesze niz w camcorderze z filipsa.

#83898  autor: Blackall
 03 lip 2006, 20:00
wendzior pisze:dzieki, zaraz sprobuje jak bedzie chodzilo to dam ci pomogł :P
PS ja mam 10 :D mozna to przestawiac ile ma byc klatek jaka rozdzialka jaka jakosc i inne bajery! a i tak filmy są lepesze niz w camcorderze z filipsa.
ja i 100 sobie moge ustawic :) ale pisze ile jest, kiedy oglada sie nagrany film, np na pc.

SymbianOS.pl
Mobility

#83928  autor: wendzior
 03 lip 2006, 21:25
nie wiem, wazne zeby nie przecinalo zbyt bardzo.
dzieki wielkie za programik - chodzi :P