• Wszystko, co związane z Androidem
Wszystko, co związane z Androidem
 #679009  autor: Yoo!
 01 gru 2013, 11:18
Witam, mam kilka pytań odnośnie kilku akcesoriów do S3.
Na początek stacja dokująca - ładowarka, chciałbym się dowiedzieć cz jest różnica między ładowarka za 30zł, a orginalną za 130zł z Samsunga, używa ktoś takiej ładowarki ??

Druga sprawa, gdy po raz pierwszy uruchomiłem telefon musiałem przejść przez całą masę początkowej konfiguracji, lecz w pospiechu przed zobaczeniem nowego telefonu pominąłem ją, chciałbym się dowiedzieć jak uruchomić od nowa ten cały proces ??
Ostatnio zmieniony 25 gru 2013, 08:37 przez Yoo!, łącznie zmieniany 1 raz.

#679578  autor: LysyAndroid
 03 gru 2013, 12:58
Ja mam taką nieoryginalną ładowarkę, używam jej od około miesiąca. Nie mam z nią żadnych problemów.

Siedzimy, fajnie jest...

#679627  autor: wtd
 03 gru 2013, 17:06
Druga sprawa, gdy po raz pierwszy uruchomiłem telefon musiałem przejść przez całą masę początkowej konfiguracji, lecz w pospiechu przed zobaczeniem nowego telefonu pominąłem ją, chciałbym się dowiedzieć jak uruchomić od nowa ten cały proces ??
Wyczyścić telefon do ustawień fabrycznych. Ale wątpię żeby było tam cokolwiek przydatnego oprócz dodania konta google, a to i tak musisz zrobić po uruchomieniu dowolnej apki googlowej (chociażby sklep play).
 #685263  autor: Yoo!
 25 gru 2013, 08:42
Panowie, a czy ktoś z Was używa ładowarki bezprzewodowej ??
Z tego co się zoorientowałem muszę zaopatrzyć się w CEWKA QI i Ładowarka bezprzewodowa Indukcyjna QI..........czy to wszystko ??

cewka QI

ładowarka