• Wszystko, co związane z systemami z rodziny Windows
Wszystko, co związane z systemami z rodziny Windows
 #664650  autor: Xy
 27 wrz 2013, 23:51
Czy Szanowni wiedzą co może być przyczyną takiego stanu rzeczy? Myślałem, że niska ilość energii wyłącza telefon (co z resztą się dzieje - prawidłowo) ale zauważyłem, że niezależnie od ilości energii w baterii telefon przestaje reagować na cokolwiek. Jest jakby wyłączony. Dziś bateria według Insidera miała 78 - 80% prądu, a telefon zrobił kaputt. Brak reakcji na krótkie lub długie trzymanie klawiszy, na macanie ekranu, na podłączanie ładowarki... Pomaga wyjęcie baterii i włożenie jej spowrotem na miejsce (pomijam walkę ze zdjęciem tylnej klapki).
Nie mam dużo programów ze Sklepu, instaluję potrzebne rzeczy. Z resztą gdy telefon był czysty też zrobił mi taki numer. Obecnie mam GDR2 i dziś zrobił mi niespodziankę rzucając robotę.
Ten typ tak ma czy to mój egzemplarz jest jakiś uwalony? Android też tak robił ale przynajmniej się restartował, a nie wyłączał i nie wskazywał chęci dalszej współpracy ;-)

Alcatel OT301 ➡ Motorola T180 ➡ Ericsson R310s ➡ SE K700i ➡ Samsung SGH-X450 ➡ Nokia 3310 ➡ SE K550i ➡ Nokia 6650d ➡ Xperia Neo ➡ Lumia 820 ➡ Xperia S ➡ HTC Desire 820 ➡ HTC One M8 ➡ Huawei P9 ➡ Galaxy S6 ➡ Nokia 7.2 ➡ Galaxy A71