witam. zostały mi jeszcze 4 doładowania po 50 zł. konto mam ważne do 23.09.2014 r. czy dostanę nową ofertę z telefonem od t-mobile? w razie jak dostanę to jak z nimi negocjować żeby otrzymać telefon z androidem aparat powyżej 5MP internet bez limitu danych po prostu taki telefonik na czasie a żeby nie zapłacić za niego za dużo przy przedłużaniu umowy. jakie telefony proponujecie. słyszałem coś o Sekcji Utrzymania Klienta jak się z nimi skontaktować. obecnie mam NOKIE Lumie 710 i jestem nie zadowolony. dziękuje i pozdrawiam
- Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
Z tego co ja słyszałem w Mixie T nie ma negocjacji. Bierzesz co dają o tyle.
Nie wiem czy to zadziała ale w ofercie TM ma abonament z umową na 3 miesiące. Może po czymś takim negocjuj umowę. Logicznie rzecz biorąc to powinieneś móc negocjować przedłużenie umowy zaraz po podpisaniu umowy. Nie wiem jak to wygląda w praktyce ale na pewno ja bym próbował.