• Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #642700  autor: pipen
 27 cze 2013, 14:50
Witam!

W Netii w takim "pakiecie" zaproponowano mi 89.90zł (Internet 10Mb/s, 200 darmowych minut na kamórki i stacjonarne, umowa na 24 miesiące).

Mam pytanie, czy, któryś z operatorów zaproponuje lepsze warunki?

Linie telefoniczne mam Orange/TPsa, maksymalna prędkość łącza to 20Mb/s, aha telewizja mnie za bardzo nie interesuje.

Z góry dziękuję za porady/podpowiedzi/sugestie.

Pozdrawiam!

#642722  autor: Vieslav
 27 cze 2013, 16:33
Nie 20, a do 20mb/s. W Orange masz za 89,01zł do 10mb/s i nielimitowane stacjonarne w PL (uwaga, telefon działa na zasadzie voip, musi być wpięty w liveboxa).

#642733  autor: galtom
 27 cze 2013, 17:33
Ja mam od kilku lat Neite i ze stabilnosci i predkosci netu oraz telefonu jestem zadowolony. Mam pakiet telefon Non Stop Swiat (nielimitowane krajowe stacjonarne + EU i kilka dodatkowych krajow) i lacze do 20 mega.
Razem chyba 98 zl albo 89... Lacze chodzi bardzo stabilnie predkosc 19-20 (modem laczy sie na 21), z telefonu duzo krzytsa Zona (dzownimy sporo do UK) nie ma problemu. Opcja Non Stop (bez zagranicy) jest o 10 zl tansza z tego co wiem.

Pozdrawiam,
Galtom