dzieki, zrobilem i to, bo na razie jestem odsylany od kajfasza do annasza
bylem tez dzis w salonie plusa, gosciu na szczescie byl kumaty (jednym slowem jego wiedza wykraczala poza wciskanie ludziom aparatow i zachwalanie taryf)- wiedzial co to logi, hlr itd..... wykonal telefon do kolesia w IT i wiem ze numer w przeszlosci wielokrotnie byl w MNP, miedzy dwukrotnie az w t mobile. no i po ktoryms MNP siec play zgubila ten numer z rejestru i juz nigdy go nie odzyskala
podobno problem jest od 2007 roku ale poprzedni wlasciciel nic z nim nie robil.
a ja??? jestem w kropce. mam zloty numer w plus, za ktory zaplacilem 300 zl, chce ruszac z biznesem, robic wizytowki, strone... i nie moge. bo nie wiem czy problem ostatecznie zostanie rozwiazany czy nie
masakra jakas
[ Dodano: 2013-04-12, 22:11 ]
dodam jeszcze, ze smsy wysylane z play do plus sa przyjmowane przez telefon play, ale nie dochodza i nie ma raportu, sa w momencie telefonowania nie mowi ze numer niewlasciwy albo ze nie ma takiego numeru, tylko wyswietla ze siec jest zajeta.
uwazam ze bedzie tu taki problem jak opisany w tym watku
printview.php?t=51994&start=0&sid=ce16b ... 6132d9a452
[ Dodano: 2013-04-14, 04:21 ]
syf ten plus. czlowiek kupuje zloty numer, a potem 1/4 rynku nie moze sie do niego dodzwonic
[ Dodano: 2013-04-15, 10:36 ]
orzepraszam ze napisz eo tym znow, ale odradzam kazdemu siec plus gsm.
podpisalem w tej firmie umowe na nowy abonament.
od samego poczatku nie mozna sie do mnie dodzwonic na moj numer- zaznacxzam ze jest to zloty numer, za ktory zaplacilem 300 zl.
moje kilka zgloszen od kilku dni pozostaje niezalatwionych.
jestem zbywany, konsultatnci twierdza ze problem jest "w analizie", ze jakoby "przeslali zgloszenie do play"
ale ja z plusem mam umowe, nie z playem, i to oni powinni mi zagwarantowac sprawne dzialanie numeru
chce ruszac z biznsem, specjalnie wzialem zloty numer- jestm w kropce- nie moge wydrukowac wizytowek, robic strony internetowej, bo ta siec ma to w d
odradzam
[ Dodano: 2013-04-16, 14:37 ]
AKTUALIZACJA 16.04.2013
DZIALA. wczoraj recznie poprzestawiali rejestry w Play. to byla jednak wina Play, ewidentna.