• Wszystko, co dotyczy telekomunikacji, a nie mieści się w innych działach tej sekcji.
Wszystko, co dotyczy telekomunikacji, a nie mieści się w innych działach tej sekcji.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #622856  autor: edek78
 26 mar 2013, 16:59
witam
telefon zakupilem wraz z przedluzeniem umowy w play samsung galaxy s plus i9001
od czerwca tel byl w serwisie 6 krotnie z czego wymieniono mi 3 razy podzespoły w tym płytę główną lecz tel dalej jest wadliwy
na podstawie punktu w gwarancji żądałem wymiany aparatu na nowy jeśli 3 razy aparat miał wymieniane części i dalej jest wadliwy
w zeszłym tyg wysłałem tel do serwisu z takim pismem i szczerze mówiąc liczyłem na nowy aparat a co zobaczyłem ? po kontroli jakości w serwisie stwierdzono zepsutą płytę główną a co za tym idzie napisano w opisie naprawy urządzenia
NAPRAWA PŁYTY GŁÓWNEJ

teraz moje pytanie na jakiej podstawie naprawiano i wymieniano części w aparacie skoro ewidentnie nadaje się do wymiany na nowy. w piśmie napisałem iż żądam telefonu nowego wolnego od wad a nie naprawe , co teraz ? przyjąć aparat czy nie ? co dalej z tym trefnym bądz co bądz aparatem ???

[ Dodano: 2013-03-28, 13:10 ]
NIKT nie umie podpowiedzieć co zrobić ?