• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #617913  autor: chopin1984
 03 mar 2013, 16:27
Witam

Prośbę mam do ekspertów Orange. Jestem zainteresowany przeniesieniem 3 numerów z TM do Orange na 12-cy bez tel. Oferta z SUK R60 mi wystarczy, ale porównuję ją do oferty biznesowej Korzystny 450 w Orange.

Największym mankamentem Orange jest brak wymiennych sms/mms na minuty jak ma to miejsce w TM. Za tą usługę trzeba dopłacić 5zł netto.

Orange na 12 m-cy daje: 3m-ce za free abo, 540 + 150 min, 1GB, połączenia do Orange za free.

TM na 12 m-cy: 600 min, 1 GB. - sms/mms wymieniają się za minuty 1:1

Czy można otrzymać w Orange paczkę 500sms do wszystkich za free? Zależne jest to od regulaminu czy dobrych chęci przełożonego. Na forum Orange, osoby piszą o dużych rachunkach związanych z przypisywaniem sms do FV. Jest to dla mnie największy minus tej oferty, a nie chcę dopłacać za pakiety

Jeśli jest taka możliwość to przechodzę do Orange bo będzie bezkonkurencyjny w tym przedziale cenowym.

Przeprowadzkę planuję w tym miesiącu przez kanał Telesales
Proszę o odpowiedź

#618602  autor: Orange Ekspert
 07 mar 2013, 17:28
Prośbę mam do ekspertów Orange.
Prześlij do nas na adres [email protected] swoje dane, które umożliwią nam kontakt z Tobą wraz z odniesieniem do tego wątku. Oddzwonimy i zaproponujemy możliwe sposoby rozwiązania tego problemu.

Pozdrawiam,
Sylwia
Orange Ekspert