• Wszystko, co dotyczy telekomunikacji, a nie mieści się w innych działach tej sekcji.
Wszystko, co dotyczy telekomunikacji, a nie mieści się w innych działach tej sekcji.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #608325  autor: nestore
 16 sty 2013, 21:50
Witam,
z racji tego iz po 8 latach w erze/t-mobile postanowiłem zmienić sieć na inna, szukając promocjii natrafiłem na bardzo ładne, korzystne promocje w orange, niestety w sklepie internetowym jest brak telefonow sgs2 ktorym jestem zainteresowany.
Moj problem polega na tym, a raczej mam po prostu pytanie, czy te promocje "szalone dni do 22.01.2013" dzialaja tylko w sklepie internetowym, czy jesli pojde do salonu bede mogl spokojnie zawrzec umowe na tych promocjach?

#608346  autor: orson_dzi
 16 sty 2013, 22:41
nestore pisze:czy jesli pojde do salonu bede mogl spokojnie zawrzec umowe na tych promocjach?
Nie.
Mniejszy (prawie żaden) wybór telefonów, droższe ceny telefonów, dostaniesz rabat za przeniesienie numeru z innej sieci w postaci 100% rabatu na abonament na 3 miesiące, a przez internet dostaniesz 6 miesięcy.

Lista używanych telefonów nie mieści się w tym polu tekstowym :)

#620248  autor: paker
 15 mar 2013, 12:54
E tam orange. W play jest teraz ciekawa promocja - doładuj za 52 zł lub więcej a otrzymasz 600 min do wszystkich sieci :)