• Wszystko, co związane z Androidem
Wszystko, co związane z Androidem
 #608272  autor: JackassJGC
 16 sty 2013, 19:07
Witam zakupilem SGS2 i mam dwa pytania. Raz na kilka polaczen nie slysze rozmowcy, czy mial ktos podobny problem kiedys? Drugie pytanie dotyczy ramu, mialo byc 1gb ramu zas pokazuje mi 826 czy reszta jest zarezerwowana przez system? Prosze o pomoc

#608275  autor: Potfór
 16 sty 2013, 19:16
Witam. Też jestem posiadacza s2 i niedawno miałem taki sam problem co do rozmowy, jak ktoś do mnie dzwonił lub ja dzwoniłem nie było słychać mnie. Sądzę, że w moim przypadku było to, że długo czasu byłem na dworzu, a był mróz i może od tego, że telefon był wyziębiony. Później wszystko wróciło do normy. A co do ramu to ta reszta jest zarezerwowana przez system.

#608281  autor: JackassJGC
 16 sty 2013, 19:25
Tyle ze telefon lezal ciagle w domu bo go ladowalem po raz pierwszy. No i to ja zawsze nie slysze, ludzoe mnie slysza. Dlatego tez sie dziwie;p prosilbym jeszcze kogos o porade

#608284  autor: Potfór
 16 sty 2013, 19:29
No to może wina leży w mikrofonie jeśli słyszysz głos osoby z którą rozmawiasz a ona cię nie słyszy. Telefon kupowałeś nowy czy używany ?

#608303  autor: JackassJGC
 16 sty 2013, 20:18
Telefon jest nowy, tzn tak pisalo na allegro i na fakturze z plusa od osoby od ktorej odkupilem telefon tzn mial 3 dni
Chyba sie nie rozumiemy. To ja ich czasem nie slysze, ale sa to rozne osoby i zepsuty mikrofon nie wchodzi w gre. I podkreslam ze czasem rozmawiam z nimi normalnie a czasekk ich nie slysze.

[ Dodano: 2013-01-16, 20:20 ]
Telefon jest nowy, tzn tak pisalo na allegro i na fakturze z plusa od ktorej odkupilem telefon. Chyba sie nie rozumiemy. To ja ich czasem nie slysze, ale sa to rozne osoby i zepsuty mikrofon nie wchodzi w gre. I podkreslam ze czasem rozmawiam z nimi normalnie a czasekk ich nie slysze.