Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum:Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
Witam,
chce przedluzyc umowe na nesotrade z tabletem za 1zl i liveboxem za 10zl miesiecznie
Sęk w tym ze nie wiem czy livebox spelni swoja role w moim domku (dwupietrowym domek jednorodziiny) po prostu czy wszedzie bede mial zasieg??
jesli okaze sie ze zasieg nie spelnia moich wymagan czy jets opcja rezygnacji z jego dzierzawy i oddania liveboxa nie ponoszac zadnych kosekwencji jak to wyglada i z czym sie wiaze ile mam na to czasu ??
Również polecam kupić najzwyklejszy router choćby jakiegoś tp-linka, będziesz bardziej zadowolony niż z liveboxa .... Sam do tej pory przez jakieś 5 lat korzystałem z liveboxa, i myślałem że jest najlepszym routerem, do puki nie zakupiłem zwykłego routera, nie wiedziałem że są naprawdę rzeczy niezawodne
Bzdury wypisujecie .Mam Livebox 2.0 i zasięg jest bardzo dobry.
Mieszkam na parterze i w całym domku (piętrowym) jest zasięg
na piętrze jest dobry zasięg ,nawet siostrzenica przed domem śmigała na necie.
poprzednio miałem właśnie tp-linka (z antenką) i zasięg był tragicznie słaby,o wiele słabszy niż teraz mam.
Ja też polecam kupić coś nie od operatora ,sam mam router + access point Tp Linka i polecam,wcześniej miałem Netia Spota i nadal mam ale leży w szafie bo się nie sprawdził wręcz mnie wkurzał!!,nigdy więcej sprzętu od opa.