• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #590453  autor: dekoder
 23 paź 2012, 16:18
Witam.
Dotychczas korzystałem z oferty Play na kartę. Płaciłem 40zł tygodniowo tylko po to, żeby rozmawiać i pisać smsy w obrębie sieci za darmo (10zł doładowania – 10 dni darmowych rozmów i SMS`ów). Teraz chcę zmienić telefon i zamierzam skorzystać z abonamentu, ewentualnie jakiegoś mix`a i kupić telefon taniej niż w sklepie.
Dodać mogę jeszcze, że dzwonie i smsuje właściwie tylko do Play.

Moje wymagania to:
- miesięczny abonament poniżej 40, a najlepiej poniżej 30zł
- darmowe smsy i rozmowy w Play (chociaż rozmowy nie są konieczne, PRIORYTETEM SĄ DARMOWE SMSY DO PLAY)
- pakiet danych w cenie abonamentu, albo z możliwością kupienia w rozsądnej cenie
- dobre ceny telefonów

Darmowe smsy mogą być, jako pakiet kupowany poza abonamentem, ale wtedy chciałbym, aby abonament + pakiet na internet + pakiet na smsy nie przekroczyły w sumie tych 40zł.

No i telefony – widziałem w abonamencie w Play (All inclusive 39) HTC Desire S w cenie 350zł. Ten abonament i ta cena by mnie zadowoliła, ale niestety nie ma tam darnowych smsów do Play, które są dla mnie priorytetem. Szukam telefonu z androidem, najlepiej HTC, w cenie do 300-350zł.

W skrócie:
- HTC do 350zł
- abonament do 30-40zł (im mniej, tym lepiej)
- pakiet na internet i darmowe smsy do play

No więc, znajdzie się coś dla mnie?

#590455  autor: Spioszek
 23 paź 2012, 16:28
dekoder, a znasz taryfe Play na kartę 0 zł?.
Tam zasilisz za 50zł i masz 100dni darmowo do Play SMS i rozmowy i 50zł Ci jeszcze zostaje :).

Dodatkowo biorąc pod uwage promocje z Nielimitowanymi rozmowami i SMSami.
Dostajesz 100 dni za darmo do Play oraz pierwsze 10 dni za darmo do każdej sieci.

#590457  autor: dekoder
 23 paź 2012, 16:30
No ok, ale tam telefonu nie dostane, a na tym tez mi zalezy.. :c

#590467  autor: dekoder
 23 paź 2012, 16:49
No dzięki, ta oferta mi się podoba, ale powiedz mi dokładnie, jak to jest..
Bo nie mam tam chyba darmowych smsów do Play na okres całej umowy, prawda?
"Stan darmowy przez 3 m-ce, później 10 zł/m-c" - to w abonamencie za 29 i są to TYLKO ROZMOWY.
A darmowych smsów, na których najbardziej mi zalezy, nie ma. I pakietu chyba w tym też na żadne smsy nie wykupie.. :(

#590470  autor: zygikuleczka
 23 paź 2012, 16:51
Tak. Myślałem, ze tam jest.
=================
W tym będziesz miał minuty wymienne na esemesy
http://www.play.pl/pl/oferta/jestem-w-p ... lusive-max
Nielimitowane smsy do play najlepiej wyjdą w ofercie na kartę plus telefon z allegro.
Ostatnio zmieniony 23 paź 2012, 16:53 przez zygikuleczka, łącznie zmieniany 2 razy.

5XX XXX XXX: Plus :arrow: Orange :arrow: Play :arrow: T-mobile
6XX XXX XXX: T-mobile :arrow: Nju mobile :arrow: Play

#590476  autor: Spioszek
 23 paź 2012, 17:18
dekoder, przecież telefon możesz sobie kupić na raty z Allegro, i mieć taką oferte jak przestawiłem.

#590477  autor: zygikuleczka
 23 paź 2012, 17:19
dekoder, strzał w 10. Będzie pasował do
Kod: Zaznacz cały
Usługa dostępna jest dla oferty Long Play II (All Inclusive MAX, All Inclusive i Stan Darmowy)

5XX XXX XXX: Plus :arrow: Orange :arrow: Play :arrow: T-mobile
6XX XXX XXX: T-mobile :arrow: Nju mobile :arrow: Play