• Wszystko, co dotyczy starych modeli Motoroli oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy starych modeli Motoroli oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #74781  autor: ghost89
 20 maja 2006, 12:23
No więc mam pytanie..Jak wiecie kazda motka ma broblemy z tym cholernym gniazdem do ładownia z 20min trzeba się meczyć noi się laduje ,ale raz az mnie szlak trafił bo teraz się już wogule nie chce ładowa! Dzień przed gwarancją zdążyłem i oddałem do serwisu stwierdzili ze to naj[prawdopodobniej moja wina i nie są pewni czy to naprawią :/

Przyjmą mi tego fona cy nie? Jak nie to co mam z tym zrobić?

Chyba gpo sprzedam...bo...juz ne moge z tym gownem wytrzymać...wrrrr nigdy już motorolli
Ostatnio zmieniony 04 wrz 2006, 19:57 przez ghost89, łącznie zmieniany 3 razy.

#74794  autor: orB
 20 maja 2006, 13:11
Bierz wacik, umocz w spirytusie i czyść gniazdko. Jak nie pomoże to lutowanie. Dużo nie powinni wziac. Możesz spróbować dać jakiemuś elektronikowi dobremu też. Te gniazdka starszego typu właśnie takie są. Teraz na szczęście przerzucili się na mini-usb i tu nie ma żadnych problemów :-)

#75737  autor: Degree
 23 maja 2006, 23:08
orB pisze:Bierz wacik, umocz w spirytusie i czyść gniazdko. Jak nie pomoże to lutowanie. Dużo nie powinni wziac. Możesz spróbować dać jakiemuś elektronikowi dobremu też. Te gniazdka starszego typu właśnie takie są. Teraz na szczęście przerzucili się na mini-usb i tu nie ma żadnych problemów :-)
Kolega ma absolutną racje,przeczyść złącze spirytem a jak noe pomoże to musisz złożyć wizyte w Warszawie na ul.Żelaznej 18.To jest serwis który szybko i tanio naprawia te gniazda,mi naprawili za 20zł :D :D
 #106860  autor: Pitek
 19 wrz 2006, 23:04
Powiem tylko tyle ze mam ten telefon prawie rok i wszystko jest ok ale od 3 miesiecy jak mam go ladowac to mnie kurwica bierze:/ Kto wymysla takie wtyczki musi byc zlosliwym debilem ktory sie z nas teraz smieje:P
Ja bede probowal czyscic a jesli to nic nie da to sprzedaje.
BTW jeszcze 2 usterki z ktorymi sie spotkalem to odpadajacy znaczek E398 oraz samowylaczanie sie telefonu sporadycznie (z pelna bateria) dziwne
A najgorsze co moze byc to utrata gwarancji po rozkreceniu obudowy:):) doswiadczylem tego:):)

#106987  autor: lookass
 20 wrz 2006, 14:09
a moze pomoze zmiana softu mysle ze tak wiec pisz na maila lub gg to pomoge to zrobic :)

#107613  autor: motkaE1
 22 wrz 2006, 10:51
Degree pisze:
orB pisze:Bierz wacik, umocz w spirytusie i czyść gniazdko. Jak nie pomoże to lutowanie. Dużo nie powinni wziac. Możesz spróbować dać jakiemuś elektronikowi dobremu też. Te gniazdka starszego typu właśnie takie są. Teraz na szczęście przerzucili się na mini-usb i tu nie ma żadnych problemów :-)
Kolega ma absolutną racje,przeczyść złącze spirytem a jak noe pomoże to musisz złożyć wizyte w Warszawie na ul.Żelaznej 18.To jest serwis który szybko i tanio naprawia te gniazda,mi naprawili za 20zł :D :D
i to jest święta racja. mam motorole e1 mam nadzieje ze wiecie jaka to. taka sama poprostu biala i gniazdo TO SAMO. mialem wczesniej e98 nie wiem po co kupowalem ta e1. po 2 tygodniach sie zepsulo gniazdo. ale to przez kabel nie przez ładowarke. faktycznie w serwisie raczej tego nie zrobia trzeba isc do sklepu i dac te 50 zl za przlutowanie porzadne albo sie męczyć z łdowaniem i kable. ale ja mam sposów kupiłe sobie BT do kompa i tak sie komunikuje a mp3 to kable ale to co tydzień:) kabel tez ciezko wykrywa. wiec jak mi totalnie zepsuje to naprawia w sklepie z naprawami. z tym gniazdem trzeba obchodzic sie jak z jajkiem. wrrrrr

#108575  autor: Pitek
 24 wrz 2006, 21:36
bylem w serwisie i nie uznali gwarancji bo to wina ladowarki:/
najlepsze wyjscie to poprostu zmiana telefonu na porzadna nokie:):):):)