• Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #585756  autor: kaspeed
 01 paź 2012, 11:36
Witam jako że na moim koncie nagłos w gg jest spora kwota +-100zł chcę odzyskać te środki bo dowiedzialem się iż od kiedyś tam usługa nagłos jest likwidowana.Ktoś wie jak odzyskać środki?Na chwile obecną chcą mi zamienić tą sume na jakieś gadulce...A ja się nie zgadzam.Podpowiecie jakie pismo wysłac na co się powołac by odzyskać środko?jest to kwota którą doładowywałem gaduair śpiące.Nie szło odzyskać przy przenoszeniu numeru bo albo się traciło numer gaudair albo kase...

#585837  autor: nicr4m
 01 paź 2012, 17:46
Uruchamiają nową usługę GG telefon i do niej możesz przenieść kasę bo pewnie tych pieniędzy Ci nie zwrócą, musiałbyś regulamin przeczytać dokładnie. W sumie mam na koncie niecałe 10zł ale przeniosłem te środki do gg telefon.

#585845  autor: kaspeed
 01 paź 2012, 18:46
Tu chodzi o to że nie chcę przenosić.Chcę ewidentnie rozwiązac umowę teoretycznie to umowa jest między mną a gg ale jakie przepisy na co się powołać prosze o pomoc kogoś bardziej kumatego.Na 2kontach mam prawie 230zł...I tej kasy nigdy nie wydał bym.

Powitać po wielu latach ;) :mrgreen: