• Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #585486  autor: piotrekkk
 29 wrz 2012, 18:05
Witam,
Poszukują oferty na internet z laptopem za złotówkę (parę złotych) z kwocie do 100 złotych za miesiąc. Patrząc na strony operatorów są prawie same netbooki, a to raczej mnie nie interesuje. Wiem, że na raty laptopa można kupić taniej, ale niestety jestem studentem i raty odpadają. Czy możecie mi coś doradzić?

#585585  autor: kamil1221
 30 wrz 2012, 11:41
W Orange możesz np kupić Netbooka ale 11'6 cala - daje to już dość dużą różnice w komforcie.
Chodzi mi dokładnie o Acer Aspire One722 z prockiem AMD - dwa rdzenie, 2GB RAMu, Grafika ATI, Win 7 HP 64bity, HDMI i normalna rozdzielczość ekranu.

Jak na takie maleństwo jest dość wydajny.

Abonament mies. to 99,90zł gdzie masz 6GB limitu na mies. oraz nocną transmisję bez limitów od 24:00 do 8:00. Jeśli masz coś już w Orange na abo/mix za minimum 39zł otrzymasz rabat w wysokości 15zł na rachunku. Kolejny bonus to pakiet 300 minut na Orange i stacjonarne co miesiąc. Cena Netbooka to 349zł przy umowie na 24 mies.