• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #578761  autor: deka
 30 sie 2012, 15:33
Witam

Mam takie pytanie: co jaki czas odśwież się lista z wykonanymi połączeniami na iBoa?

Kiedyś była to średnio godzina, teraz odświeża się tylko saldo konta (TakTak). Nie widzę połączeń z ostatniego tygodnia. Sprawdzałem już kilka numerów i wszędzie to samo. W BOKu nie potrafią odpowiedzieć :)

#578765  autor: muchakk
 30 sie 2012, 15:49
U mnie w przypadku abonamentu trwa to do max 2h, ale to jest też uzależnione od tego ile połączeń wykonują wszyscy użytkownicy i od obciążenia platformy bilingowej :D

#578771  autor: deka
 30 sie 2012, 16:12
tak też zawsze miałem .... i koniecznie muszę odnaleźć jeden numer

więc mam ogromną prośbę do posiadacza TakTak (kogoś kto korzysta z tego numeru na co dzień) czy mógłby się zalogować na iBoa i sprawdzić czy widzi historię połączeń z wczoraj i dzisiaj

https://www.itaktak.pl

z góry dzięki :)

#579146  autor: rupert
 31 sie 2012, 23:37
Mam dwa numery w TT i na obu odnotowywanie rozmów zatrzymało się ponad 10 dni temu.

Pisałem do nich i odpisali, że mają problemy (co jest oczywiste w tej sytuacji).

#579305  autor: deka
 01 wrz 2012, 19:26
Dzisiaj po wysłaniu któregoś tam maila otrzmałem odpowiedź:

"w chwili obecnej mogą występować niedogodności ze sprawdzaniem bilingu w serwisie iTakTak. Nad rozwiązaniem sprawy pracuje nasz Dział Techniczny.

Przepraszam za zaistniałą sytuację.

Proszę o cierpliwość oraz podejmowanie próby sprawdzenia bilingu. W razie pytań lub wątpliwości co do zdarzeń na koncie zapraszam do kontaktu z naszym biurem."

#579902  autor: rupert
 04 wrz 2012, 00:05
Już wszystko działa - przynajmniej u mnie.

Zmienili trochę ilość informacji w billingu, w sumie na plus.