• Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki LG oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki LG oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.

#573039  autor: razin
 06 sie 2012, 18:42
Przy braku przywrócenia pliku NV Default oprogramowanie telefonu jest uwalone. Na moje lepiej zapłacić 13 zł za zdjęcie zdalne simlocka kodem niż później żałować odwiedzaniem komisu i wgrywaniem softa koszt do 50 zł zależnie od komisu / serwisu. Link http://www.simlock-kodem.pl/ potwierdzam stronka ok, zdejmowałem tam z KU250 i BL40.

#573066  autor: effen73
 06 sie 2012, 20:12
Trochę lipka :o Muszę przyznać, że wcześniej sporo mieszałem w sofcie i to pewnie przez to. Nie ma już możliwości przywrócenia tego jakimś "domowym" sposobem?

Prawdopodobnie zdecyduję się na ten kod. Dzięki

#573085  autor: razin
 06 sie 2012, 21:01
Gdyby istniała stronka my-viewty.pl to by poszło bo dość dogłębnie wyjaśniono ten temat. Poza tym zostały jedynie śmieciowe manualki w necie ale ja na Twoim miejscu nie bawiłbym się w to tylko dał do flashowania a na następnym razem korzystałbym ze stronki gdzie simlock kodem to koszt 13 zł.