• Wszystko, co dotyczy awarii w sieciach stacjonarnych i komórkowych.
Wszystko, co dotyczy awarii w sieciach stacjonarnych i komórkowych.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #571001  autor: lee
 29 lip 2012, 16:59
Witam

Zastanawiam się od jakiegoś czasu (może parę dni) nie działa mi net w telefonie,

Niby łączy -poradzi się "strzałka" przy E pokazać albo + przy 3G a za chwilę pokazuje się błąd sieci. Ustawienia jakie miałem takie mam a chyba się nic nie zmieniło ??

Telefon Wave Y

Zastanawiam się czy to jest u mnie ten problem czy może problem dotyczy większej ilości użytkowników ??

Pozdrawiam
 #571243  autor: prezeswk
 30 lip 2012, 17:50
lee pisze:Witam
Zastanawiam się od jakiegoś czasu (może parę dni) nie działa mi net w telefonie,
Potwierdzam, forum mBanku też potwierdza...
http://www.mbank.pl/porozmawiajmy/forum ... epl,1.html
Tzw BOK sprawę zlewa, bo poprawy żadnej nie ma.
Ktoś z Polkomtela musi ruszyć 4 litery i zrobić reset tego czegoś, co puszcza net przez apn www.mobile.pl

#571246  autor: Sig
 30 lip 2012, 18:08
Ha, a już miałem Operę Mini przeinstalowywać i pobierać ustawienia internetu na nowo... Wczoraj to zauważyłem, myslałem, że tylko u mnie.

I'll touch you in any way or manner that my professional judgment indicates.

#571256  autor: lee
 30 lip 2012, 18:31
Już działa :mrgreen: A nawet bym o tym nie widział bo używam na codzień w 99% swojego wifi póki co :P

#571260  autor: osachorzow
 30 lip 2012, 18:35
lee pisze:Już działa :mrgreen: A nawet bym o tym nie widział bo używam na codzień w 99% swojego wifi póki co :P
Zaraz tam działa... od kilku dni w Chorzowie też internet 'prawie' działa. Co któraś sesja zaskakuje, ale częściej nie działa niż działa.

Od piątku nie mogę też wysyłać smsów. Myślałem że to telefon ale dziś po przełożeniu karty do innego aparatu problem nadal występuje... ktoś jeszcze ma taki problem czy tylko mnie mbank mobile wyróżnił?

#571569  autor: kwistas
 01 sie 2012, 02:10
Problemy występowały (nadal jest coś nie tak choć jest lepiej) , niezależnie w jakim rejonie byłem, najgorzej jest w przypadku łączenia się przez Operę Mini, lapie internet bardzo długo, niby transmisja danych jest, a strony się nie wczytują. Ogólnie ciężko porozumieć się z BOK, mBank mobile ostatnio jakość obsługi spadła do zera, nie wiem czy to przypadkiem początek końca tej sieci.

#572003  autor: prezeswk
 03 sie 2012, 02:34
kwistas pisze:mBank mobile ostatnio jakość obsługi spadła do zera, nie wiem czy to przypadkiem początek końca tej sieci.
Wg mnie jest OK. Co do końca, mam nadzieję, że jednak się utrzymają, bo jak dla mnie oferta jest niezła i trzeba to promowac, na jakość też nie narzekałem (korzystam od 2009 roku). Przypadek z niedziałającym apnem mobile.pl to jedyny problem jaki miałem z mBank mobile.