Wystarczy pismo z prośbą o rozwiązanie umowy wraz z prośbą o przeniesienie numeru do Tak Tak T-Mobile na kartę.
Podajesz numer umowy, którą rozwiązujesz, swój numer telefonu i dane teleadresowe.
Możesz też przenieść numer do innej sieci. W każdym przypadku rozwiązujesz umowę i okres wypowiedzenia wyniesie 30 dni.
- Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
Karlos20 pisze:Wystarczy pismo z prośbą o rozwiązanie umowy wraz z prośbą o przeniesienie numeru do Tak Tak T-Mobile na kartę.
Podajesz numer umowy, którą rozwiązujesz, swój numer telefonu i dane teleadresowe.
Możesz też przenieść numer do innej sieci. W każdym przypadku rozwiązujesz umowę i okres wypowiedzenia wyniesie 30 dni.
Konieczny jest podpis zgodny z podpisem na umowie.
Karlos20 pisze:To chyba logiczne, że trzeba się podpisaćst.konsultant pisze:Konieczny jest podpis zgodny z podpisem na umowie.
Z praktyki wiem, że wcale nie takie oczywiste

st.konsultant, proszę o pewną informację. Wiem, że od Ciebie mogę na taką liczyć
Jest numer do przeniesienia z abonamentu Plus do abonamentu T-Mobile. Umowa wygasła już a okres rozliczeniowy kolejny jest do 5 lipca. Pytanie: czy jest możliwość przeniesienia szybkiego np. w ciągu kilku dni, czy trzeba mimo wszystko czekać kolejny miesiąc rozliczeniowy? Mogę nawet zapłacić za ten jeden okres, który zgodnie z regulaminem jest wymagany. Spotkałem się z rożnymi opiniami i przyznaję, że trochę zgłupiałem.

Oiir, to we wniosku podaj numer telefonu i ew. nazwę taryfy abonamentowej, na którym masz dotychczas aktywny abonament.
W razie pytań, dzwoń pod 602900
W razie pytań, dzwoń pod 602900

Ruben, są dwie opcje:
> przeniesienie numeru z 30-dniowym okresem wypowiedzenia
> natychmiastowe przeniesienie numeru w ciągu 1 dnia roboczego.
Warto się popytać konsultanta, czy dałoby radę, żeby numer z abo Plusa został przeniesiony do abo T-Mobile w ciągu 1 lub 2 dni.
Podejrzewam, że to będzie możliwe.
> przeniesienie numeru z 30-dniowym okresem wypowiedzenia
> natychmiastowe przeniesienie numeru w ciągu 1 dnia roboczego.
Warto się popytać konsultanta, czy dałoby radę, żeby numer z abo Plusa został przeniesiony do abo T-Mobile w ciągu 1 lub 2 dni.
Podejrzewam, że to będzie możliwe.

Ruben, musi być taka opcja, skoro poprzez przeniesienie numeru w ciągu 1 dnia roboczego, można w krótkim czasie zakończyć współpracę z poprzednim operatorem.
Bo tak w większości przypadków jest, RubenRuben pisze:Często odnoszę wrażenie, że wiedzą mniej niż my na forum. Może to trochę nieskromnie brzmi ale naprawdę tak jest.