• Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
    :?:
Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
:?:
Regulamin forum: PRZECZYTAJ UWAŻNIE:

1) Zanim założysz nowy wątek, przejrzyj wcześniejsze tematy i/lub skorzystaj z wyszukiwarki w celu znalezienia podobnych tematów..!
2) Nowy temat zakładaj dopiero, jeżeli nie znalazłeś(-aś) odpowiedzi lub masz bardziej precyzyjne wymagania lub wiedza zawarta w podobnych tematach nie rozwiewa Twoich wątpliwości. W przeciwnym wypadku temat może zostać przesunięty do kosza..!
3) Tematy w stylu: "Co jest lepsze? Telefon A, czy B?" - zostaną przesunięte do kosza..!
Pamiętaj, że my pomagamy, ale nie wybieramy za ciebie telefonu!
Jeżeli wybrałeś już dwa modele, to z tych dwóch sam musisz zdecydować co kupujesz.

4) Zakładając temat należy dobrze nadać tytuł tematu, tak aby innym było prościej ocenić o czym on będzie.
5) W treści posta (nie w tytule tematu) należy podać jak najdokładniej następujące informacje:
- wymagania odnośnie telefonu
- preferencje odnośnie marki
- miejsce zakupu: nowy, używany, w sklepie, aukcjach, u operatora?
- kwota przeznaczona na zakup bądź plan taryfowy operatora
- wszystkie telefony brane pod uwagę na początku przez autora
- opcjonalnie: podać jaki telefon(/telefony) użytkownik miał wcześniej i czy był z niego zadowolony.
Czy zapoznałeś(-aś) się regulaminem działu ?
 #70869  autor: Orange
 30 kwie 2006, 17:14
Mój kumpel ma Nokie 6610i już ponad rok wiec mu sie znudziła. chce sie zamienic tylko jeszcze nie wie na co. Powiedzcie mi jak mozecie na co moze sie zamienić. Przy max. dopłacie 50,- . Najlepiej żeby to była jakas nokia, samsung lub motorola. Nie chce SE. Pliska o posty. Thx pzdr

together we can do more

#70871  autor: sledz92
 30 kwie 2006, 17:18
To napewno twoj kolega,czy przypatkiem nie ty :smt023
No do 50 zł to moze byc problem...musisz nam jeszcze napisac czego on wymaga od telefonu i bedzie gites :P

Czat na telepolis.pl
Telepolis.pl strona główna>>INNE>>Telepolis.pl>>Telepolis na IRC'u(...)

#70916  autor: szczeka
 30 kwie 2006, 20:31
siemens cx65/c75/cxt70- bardzo polecam :-) sam sie przesiadlem z 3200 (to samo, co 6610i mniej wiecej) na cx65 i jestem bardzo zadowolony. siemens przewyzsza ta nokie wiekszym, wyswietlaczem potrafiacym wyswietlic 65tys kolorow, obsluga themesow, dobrym aparatem vga, ponad 10mb pamieci, mozliwosc patchowania oraz samodzielnej wymiany softu etc.. telefon marzenie :)

#70933  autor: Benkok
 30 kwie 2006, 21:00
Jak by dobże sprzedał 6610i to z dopłatą 50zl mógł by sobie pozwolić na 3660(jeśli mu gabaryty nie przeszkadzają. Telefon napewno lepszy niż wyżej wymienione Siemensy. Wiadomo Symbian... Jeśli na to by nie miał kasy to może być jeszcze 3650(jeśli nie przeszkadzają gabaryty i układ klawiatury do którego można się przyzwyczajić) ma ona na wyświetlaczu tylko 4096 kolorów, ale w dużej rozdzielczości bardzo ładnie wyglądają. Jeśli nie te Nokie to w tej cenie pozostają chyba tylko w/w Siemensy :wink:

#70951  autor: Dragon
 30 kwie 2006, 22:01
ja bym sobie na jego miejscu wybral Nokie 9210, powinien ja do 250zl kupic, telefon ma duze mozliwosci i super ekran, jak nie to Nokia 3650 tez sie nada

#71035  autor: szczeka
 01 maja 2006, 11:48
tylko komu wcisnie 6610i za 270? %-)

#71047  autor: Benkok
 01 maja 2006, 12:15
Są tecy ludzie. Nawet dużo ich jest. Tylko dobże trzeba poszukać. No a jak nie opchnie za 270zl to zawsze mogł by troche więcej dołożyć(niewiele więcej), albo kupić 3650 :wink: (na której kolorki i tak bardzo ładnie wyglądają).

#71060  autor: szczeka
 01 maja 2006, 13:01
3650 nie bylaby zlym wyborem.
dobry telefonik, duzy wyswietlacz, symbian, karty pamieci..tylko gabaryty.. :) chocaiz mni sie podoba.

#71104  autor: sledz92
 01 maja 2006, 17:08
A moze Philips 362 ? ?
Ma aparat+flesh,IrDa,ztandardowy telefon...jednak nie wiem jak u niego jest z zasiegiem ale phonik tani ok 300zł (nie kupowany w salonie orange)

Czat na telepolis.pl
Telepolis.pl strona główna>>INNE>>Telepolis.pl>>Telepolis na IRC'u(...)

#71142  autor: Dragon
 01 maja 2006, 18:22
Philipsow to bym nikomu nie polecal, jak dla mnie jedne z gorszych telefonow z jakimi sie spotkalem

#71222  autor: szczeka
 01 maja 2006, 19:40
ja rowniez, kumpel mial 355 i mial z nim problemy- bardzo czesto sie wieszal