• Wszystko, co dotyczy spraw technicznych i działania sieci.
Wszystko, co dotyczy spraw technicznych i działania sieci.
 #542487  autor: tnike
 23 mar 2012, 12:03
Witam, jakiś czas temu z telefonu na kartę (orange) dzwoniłem do znajomego - ten twierdził, że nie miał ode mnie połączeń nieodebranych. Myślałem, że może coś przeoczył. Jednak wczoraj dzwoniłem do innego znajomego kilka razy, po smsie z pytaniem, czemu nie odbiera - oddzwonił z informacją, że na pewno nie dzowniłem - nie miał połączeń nieodebranych. Ja natomiast w obu przypadkach miałem normalny sygnał. Dużo dzwonię i na ogół nie ma problemu - co się mogło stać w tych dwóch przypadkach?
Pozdrawiam

#542553  autor: Niezgodna7
 23 mar 2012, 19:54
...może panowie nie chcą z Tobą rozmawiać..? PS. Jak masz kontakt osobisty, to zadzwoń wtedy do tej osoby i patrz co się dzieje.

Ewidentnie nie wypiję herbatki z administracją Telepolis

#542632  autor: Vieslav
 24 mar 2012, 09:23
Czy osoba do której dzwonisz ma halo granie czy coś innego podczas oczekiwania na połączenie?

#542955  autor: tnike
 26 mar 2012, 08:59
Właśnie te osoby bardziej chciały ze mną rozmawiać niż ja z nimi. Czekały na mój telefon. Usługa halo granie nie jest włączona - nikt z nich nie ma tej usługi. Z smsami mam czasem podobnie - w wysłanych mam, że wysłałem, a ktoś zaręcza, że nie dostał (chodzi o inne numery, niż te do których dzwoniłem).

#542970  autor: Vieslav
 26 mar 2012, 11:52
Chodzi o kilka osób czy jedną osobą? Do jakiej sieci połączenia "nie dochodzą"? Czy numer na które dzwonisz był przeniesiony?