• Wszystko, co dotyczy telekomunikacji, a nie mieści się w innych działach tej sekcji.
Wszystko, co dotyczy telekomunikacji, a nie mieści się w innych działach tej sekcji.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #522292  autor: slawekt
 15 gru 2011, 16:24
Witam,

Ponieważ w wątku http://telepolis.pl/news.php?id=23638 padały niejednokrotnie pytania o fakturę do zakupów grupowych to opiszę pokrótce sposób jej uzyskania.

Udało mi się otrzymać fakturę VAT za zakup telefonu w promocji Groupon. Telefon zamówiłem wczoraj, a dzisiaj go otrzymałem.

Dla zainteresowanych:
Ja zrobiłem to osobiście, tzn. dostarczyłem oryginał paragonu do eShop na ul. Mineralną 15a, 02-274 w Warszawie.
Trochę było zamieszania, bo nie wiadomo było, czy wystawić można, lecz miła Pani kierownik dała zielone światło i stałem się posiadaczem Faktury VAT.

Dla zamiejscowych: musicie dostarczyć oryginał paragonu wraz z pismem zawierającym dane do faktury itp. Tylko, że macie na to 7 dni od wystawienia paragonu (poźniej nie wystawią faktury). Mój był wystawiony z datą 14.12.2011. Także pośpiech wskazany :-)