• Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki SonyEricsson i Ericsson oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki SonyEricsson i Ericsson oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #67261  autor: dudi_ok
 13 kwie 2006, 13:32
Czy telefon W800i ma funkje nagrywania rozmów. Jezeli tak to w jaki sposob mozna ta
funkcje uaktywnic aby byla ona dostepna pod osobnym przyciskiem, gdzie zostaje zapisana rozmowa (dokladnie gdzie znajduje sie plik z nagraniem i w jakim formacie jest zapisany)

Dziekuje

w takcie polaczenia wciskam wiecej potem nagraj i...... nic. Nie ma komunikatu gdzie plik zostal zapisany czy nagrywanie sie powiodlo. No Lipeczka

------------------------------------------------------------------------------------
Od moderatora: Poprawiłem nazwę tematu zgodną z przyjętą formą
Ostatnio zmieniony 16 kwie 2006, 22:40 przez dudi_ok, łącznie zmieniany 1 raz.

#67296  autor: yagi
 13 kwie 2006, 16:31
Rozmowy sa nagrywane w plikach .amr i zapisywane w glownym folderze dzwiekow.

Jesli nie masz sygnalu ze nagrywanie zostalo rozpoczete i nie mozesz tego uruchomic to polecam wizyte w serwisie...
 #67348  autor: szczeka
 13 kwie 2006, 21:03
dudi_ok pisze: w takcie polaczenia wciskam wiecej potem nagraj i...... nic. Nie ma komunikatu gdzie plik zostal zapisany czy nagrywanie sie powiodlo. No Lipeczka
moze jest, jak w k500i.
tzn. podczas rozmowy klikasz 'nagrywaj' i podczas zakonczenia rozmowy dyktafon sie wylacza, bez jakiegokolwiek komunikatu, a rozmowa zapisuje sie w folderze z dzwiekami.

#67357  autor: Frasio
 13 kwie 2006, 21:24
Dobra nie będę się powtarzał.
Wystarczy że powiem, że zgadzam się ze szczeką. ;)

A jak to nie wypali, to serwis. ;)

A oczywiście rozmowa jest zapisywanaw formacie *.amr i do tego ma nazwę jak osoba(jeśli jest w kontaktach), z którą rozmawiałeś.

#68125  autor: chybil
 16 kwie 2006, 22:36
Ja mam to samo w K750. daję -więcej potem -nagrywaj i niczego nie ma w katalogu z nagraniami ani nigdzie indziej. Gdy wybiorę opcję nagrywaj to jest wydawany pewien dźwięk ale nic poza tym.

[ Dodano: 2006-04-17, 08:41 ]
Sam sobie odpowiem co jest z tym nagrywaniem rozmów 8) . numer pod który dzwonimy powinen byc w książce telefonicznej. Wtedy działa bez problemow.

#68445  autor: daniel
 18 kwie 2006, 10:14
chybil pisze:Ja mam to samo w K750. daję -więcej potem -nagrywaj i niczego nie ma w katalogu z nagraniami ani nigdzie indziej. Gdy wybiorę opcję nagrywaj to jest wydawany pewien dźwięk ale nic poza tym.

[ Dodano: 2006-04-17, 08:41 ]
Sam sobie odpowiem co jest z tym nagrywaniem rozmów 8) . numer pod który dzwonimy powinen byc w książce telefonicznej. Wtedy działa bez problemow.
Widzisz jaki sprytny chlopaszek z Ciebie... :smt005

Lights are blinding my eyes...