• Chińskie telefony i inne mniej lub bardziej egzotyczne marki, a także dyskusja ogólna, ponad podziałami według producentów.
Chińskie telefony i inne mniej lub bardziej egzotyczne marki, a także dyskusja ogólna, ponad podziałami według producentów.
 #65543  autor: Dragon
 05 kwie 2006, 22:05
Jaki w koncu jest aparat w tym telefonie, na jednej stronie pisze ze VGA, na innej ze 1,3mpix? Mial w ogole ktos dotyczenia z tym telefonem, jaki jest ?

#65624  autor: adrianet
 06 kwie 2006, 16:30
haha ja sie bawilem:D:D:D:D w usa:D:D:D aparat to on raczej ma vga moze treo 700 ma lepszy jakis. klawiatura w nim spisuje sie bardzo dobrze jest szybki i calkiem fajny. i ma taka fajna gruba antenke:) i obsluguje karty sdio czyli mozesz do niego wi-fi albo gpsa. i ma ta zalaete ze jest bardzo maly. ale jak sie cos w nim zepsuje w polsce to mozesz miec problem chyba. i ostatnio bawilem sie nim rok temu wiec nie pamietam za duzo:) i to tylko w sklepei sie bawilem. mamuska poszla do ubraniowych a ja do best buya i 1,5 godziny siedzilem z tym telefonem a raczej stalem. ale jak sie pytalem na forum o ten telefon to wiekszosc ludzi mi go odradzalo i wogole jednaj ja jestem pozytywnie do niego nastawiony.

#65805  autor: Dragon
 07 kwie 2006, 11:01
a pamietasz moze jak z jakoscia wyswietlacza wiem ze rozdzielczosc to 32x320 ale same dane techniczne to nie wszystko

#65942  autor: adrianet
 07 kwie 2006, 20:05
wyswiwtlacz mnie nie zachwycil moze dlatego ze palm os ma bardzo uboga szatę graficzną. duze lepsze wrazenie zrobil na mnie samsung i700 z xp. nie wiem jak w treo z patrzeniem na wyswietlacz w pelnym sloncu bo tylko w sklepie go testowalem