• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #495864  autor: siwy3461
 11 sie 2011, 13:17
Witam znowu ja i moje problemy, przez nie uwagę została wydrukowana przez internet faktura z poprzedniego miesiąca i opłacona(po raz drugi). I co się teraz stanie? Lada dzień zostanie wystawiona aktualna faktura i czy to się jakoś wyrówna?

#495872  autor: KC-KARLOS
 11 sie 2011, 14:06
Nadpłata zostanie zaliczona na poczet kolejnej faktury. Tak więc kolejna faktura będzie wystawiona na dużo niższą kwotę niż w poprzednim miesiącu (o ile przekroczysz środki z abonamentu).

🌟Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam 🌟

#495937  autor: BeCkS
 11 sie 2011, 17:45
Ja tak miałem. Zapłaciłem zamiast 35zł to 70zł. I przelew poszedł. W kolejnym miesiącu dostałem normalnie fakturę na 35zł, tylko nie musiałem jej płacić, ponieważ została ona automatycznie opłacona z nadwyżki salda na koncie.

#495954  autor: KC-KARLOS
 11 sie 2011, 19:20
BeCkS pisze:Ja tak miałem. Zapłaciłem zamiast 35zł to 70zł. I przelew poszedł. W kolejnym miesiącu dostałem normalnie fakturę na 35zł, tylko nie musiałem jej płacić, ponieważ została ona automatycznie opłacona z nadwyżki salda na koncie.
Dokładnie tak, na fakturze każdej sieci jest podawane saldo rozliczeń z operatorem.
:arrow: Jeśli jest zerowe, wtedy faktury są spłacane na bieżąco,
:arrow: jeśli saldo jest ujemne - jest nadpłata (zostanie ona rozliczona do kolejnej faktury - jeśli na kolejnej fakturze kwota nadpłaty całkowicie pokryje kwotę bieżącej faktury, nie trzeba jej płacić),
:arrow: Jeśli saldo jest dodatnie (powyżej 0,00 zł), wtedy trzeba uregulować zaległość.

🌟Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam 🌟

#495956  autor: kerim36
 11 sie 2011, 19:25
siwy3461,

w wielkim skrocie:
poczekaj na nowa fakture i przelej brakujaca roznice

Mapy do fabrycznych nawigacji Opel / Citroen / Peugeot / Renault / Fiat i inne
Pogotowie komputerowe / aktualizacja map GPS
http://www.klos.net.pl