• Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
    :?:
Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
:?:
Regulamin forum: PRZECZYTAJ UWAŻNIE:

1) Zanim założysz nowy wątek, przejrzyj wcześniejsze tematy i/lub skorzystaj z wyszukiwarki w celu znalezienia podobnych tematów..!
2) Nowy temat zakładaj dopiero, jeżeli nie znalazłeś(-aś) odpowiedzi lub masz bardziej precyzyjne wymagania lub wiedza zawarta w podobnych tematach nie rozwiewa Twoich wątpliwości. W przeciwnym wypadku temat może zostać przesunięty do kosza..!
3) Tematy w stylu: "Co jest lepsze? Telefon A, czy B?" - zostaną przesunięte do kosza..!
Pamiętaj, że my pomagamy, ale nie wybieramy za ciebie telefonu!
Jeżeli wybrałeś już dwa modele, to z tych dwóch sam musisz zdecydować co kupujesz.

4) Zakładając temat należy dobrze nadać tytuł tematu, tak aby innym było prościej ocenić o czym on będzie.
5) W treści posta (nie w tytule tematu) należy podać jak najdokładniej następujące informacje:
- wymagania odnośnie telefonu
- preferencje odnośnie marki
- miejsce zakupu: nowy, używany, w sklepie, aukcjach, u operatora?
- kwota przeznaczona na zakup bądź plan taryfowy operatora
- wszystkie telefony brane pod uwagę na początku przez autora
- opcjonalnie: podać jaki telefon(/telefony) użytkownik miał wcześniej i czy był z niego zadowolony.
Czy zapoznałeś(-aś) się regulaminem działu ?
 #62454  autor: Me7iu
 21 mar 2006, 21:47
Witam;) mam maly problem bo zastanawiam sie nad zmiana fona :-D i teraz jest maly problem otóż nie wiem ktorego samsunga wybrac :oops: D500 czy Z500 ? niech ktos mi poradzi . A i jedno zasadnicze pytanie do tych co maja takie fony czy bez problemu łącza sie z IrDa ?? pozdrawiam i czekam na odp

Me7iu

#62498  autor: zol82
 22 mar 2006, 09:39
Witaj. Ciężki wybór.
Ale ja skłaniałbym się do Samsunga Z500. Jego główną zaletą jest możliwość rozbudowy pamięci o karty Transflasch, D500 ma tylko 80mb wbudowanej pamięci. Aparat przemawia na korzyść D500 - 1.3mpx przy 1mpx Z500 (drugi apatat VGA), ale i tak zdjęcia wyjdą podobnej jakości. Z500 to V-ka, D500- slider ( to już zależy od ciebie czego wolisz używać). Pozostałe funkcje praktycznie te same (telefony z podobnej półki).
Ja mimo wszystko skłaniałbym się ku Z500.

#62528  autor: deejay
 22 mar 2006, 11:39
ja uzywam D500 i irda smiga bez problemu i tak jest w kazdym wyzszym modelu samsunga to o to sie nie bój a z tych dwóch modeli wybral bym jednak Z500 bo jest to UMTSowa sluchawka i moze wykorzystalbym to

pozdro

#62586  autor: Dragon
 22 mar 2006, 17:57
me7iu- dostajesz pierwsze ostrzezenie- robisz dwa takie same tematy i to w jednym dziale, ten zamykam