• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #455645  autor: mouter
 26 sty 2011, 14:08
Wstyd się przyznać, ale zgubiłam umowę z PLAYem, na której było hasło abonenckie. Chciałabym zrezygnować z usług PLAY, a bez tego hasła niestety nie da rady. Jak mogę odzyskać hasło?

#455649  autor: kuwejt
 26 sty 2011, 14:31
Jak to nie da rady? Poproś tego który Ci tak powiedział żeby wskazał pkt regulaminu który mówi iż do rezygnacji jest NIEZBĘDNIE potrzebne hasło.

Ja znalazłęm coś takiego
4. Autoryzacja Abonentów dokonywana jest za pośrednictwem Hasła, weryfikacji
okazanego dokumentu tożsamości lub na podstawie danych Abonenta zgodnych z zawartą Umową.
5. Jeżeli dane Abonenta zawarte w zgłoszeniu nie są wystarczające do identyfikacji lub
poprawnego obsłużenia zgłoszenia Abonenta Operator zastrzega sobie prawo do
telefonicznej weryfikacji danych Abonenta.
6. Operator zastrzega możliwość żądania dodatkowych dokumentów, jeżeli tożsamość
Abonenta budzi wątpliwości. Prawidłowa autoryzacja jest warunkiem realizacji obsługi
Abonenta przez OK.
Wniosek: hasło nie jest NIEZBĘDNE a jeśli jakiś geniusz w salonie Ci tak powiedział to możesz powołać się na powyższe punkty regulaminu

Audyt UX, www i SM
Szukasz pomysłu na prezent?
Satysfakcja użytkownika na FB

#457380  autor: Animatter
 03 lut 2011, 03:05
Idź do salonu, powiedz, że zapomniałeś hasła - pokaż dowód, że jesteś abonentem i tyle. Dokładnie 3 kliknięcia w systemie.

#457558  autor: matig89
 03 lut 2011, 18:47
Animatter pisze:Idź do salonu, powiedz, że zapomniałeś hasła - pokaż dowód, że jesteś abonentem i tyle. Dokładnie 3 kliknięcia w systemie.
dokladnie tak :) ew. poszukaj kogos z Playa, kto jest na forum i popros o pomoc... jakby co moge pomoc :)

Doradca Biznesowy Play
poszukujesz oferty dla siebie, zglos sie: http://doradcaplay.xgsm.pl
zapraszam tez na strone: www.doradcabiznesowyplay.dl.pl

#457672  autor: Bellatrix
 04 lut 2011, 00:19
Nowe hasło możesz nadać w salonie za okazaniem dowodu osobistego, ew. jeśli umowa jest na osobę indywidualną, zamiast hasła podaj dane z dowodu osobistego - adres zameldowania, pesel, serię i nr dowodu.

#527070  autor: powstaniec
 09 sty 2012, 20:42
Mam ten sam problem umowa skonczyła sie w grudniu a ja do tej pory nie moge zrezygnować, moge cały czas powołać sie na te punkty czy cos sie zmieniło?

#532183  autor: emilo906
 01 lut 2012, 22:05
Wystarczy tak jak pisali poprzednicy udać się do salonu i okazać dowód osobisty. Na podstawie weryfikacji dowodu konsultant poda Tobie hasło abonenckie.