• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #439283  autor: vojciech
 03 lis 2010, 22:06
Witam,
Jako iz jestem nowy na forum, wypadałoby się przywitać, a więc cześć wszystkim!
Mam pewnien problem z zamówieniem pakietu Internetowego 25mb za 5PLN w Play Fresh na kartę. Mam na koncie 15zł+ więc zasób jest, wiadomość konfiguracyjną myślę, że dobrze zainstalowałem, aczkolwiek nie jestem pewien. Naprawdę nie wiem co może być z tym nie tak. Pilnie potrzebuję tych pakietów.
Telefon jaki używam, to Nokia 5800 XM. Bardzo prosiłbym o pomoc, ze względu na to, iż jestem laikiem w tych sprawach.
Za wszystkie posty z góry bardzo dziękuję.

#439286  autor: PLAY
 03 lis 2010, 22:20
vojciech pisze:Mam pewnien problem z zamówieniem pakietu Internetowego 25mb za 5PLN w Play Fresh na kartę.
To znaczy?

[center]» Darmowy Starter Play Fresh «[/center]

#439290  autor: vojciech
 03 lis 2010, 22:34
PO wysłaniu kodu, nie dochodzi mi żadna pozytwna informacja, tylko komunikat" Usługa jest dla Ciebie nie dostępna".