1.Mam problem z Excelem. Chciałem kupić telefon w Play. Wgrałem sobie na kartę grafik w formacie exel oraz inne rzeczy,ale one akurat są nie ważne,żeby sprawdzić czy będzie działał. Grafik otwierał się,ale nie pokazało cyfr. Litery były wyświetlone normalnie,ale zamiast cyfr pojawiły się ###. Wie ktoś może o co z tym chodzi ? Próbowaliśmy poszukać w ustawieniach ale nic nam to nie dało. Przełożyliśmy kartę do innego modelu telefonu i tam bez problemu otworzyło grafik i wszystko było ok. Nie wiem co o tym myśleć. Telefon mam odłożony,ale zależy mi na tym,żeby czytał pliki exel i teraz nie wiem czy coś jest nie tak ustawione czy ogólnie lipa.
2. Jak jest w tym telefonie z nawigacją. Planuję korzystać z Garmina i zastanawiam się czy da się korzystać z nawigacji nie płacąc dodatkowo. Czy w samym telefonie są jakieś ustawienia,które muszę wyłączyć,żeby podczas nawigowania nie łączył mi się z internetem ?A może coś muszę wyłączyć jeszcze,żeby podczas nawigowania bateria lepiej trzymała ? Wiem,że w Samsungu i550 (chyba) było coś takiego. jak jest tutaj/ Jak ktoś może mi napisać o nawigacji w tym telefonie,to będę wdzięczny
3. Aktualizacje. czy telefon się sam aktualizuje korzystając z internetu ?
Jeśli tak,to czy można to wyłączyć ? Co dokładnie będzie się automatycznie aktualizowało(może ktoś wie ile takie uaktualnienia"ważą")? Jeśli ktoś może napisać,co trzeba wyłączyć,aby się nic samo nie aktualizowało,to będę wdzięczny za pomoc.
2. Jak jest w tym telefonie z nawigacją. Planuję korzystać z Garmina i zastanawiam się czy da się korzystać z nawigacji nie płacąc dodatkowo. Czy w samym telefonie są jakieś ustawienia,które muszę wyłączyć,żeby podczas nawigowania nie łączył mi się z internetem ?A może coś muszę wyłączyć jeszcze,żeby podczas nawigowania bateria lepiej trzymała ? Wiem,że w Samsungu i550 (chyba) było coś takiego. jak jest tutaj/ Jak ktoś może mi napisać o nawigacji w tym telefonie,to będę wdzięczny
3. Aktualizacje. czy telefon się sam aktualizuje korzystając z internetu ?
Jeśli tak,to czy można to wyłączyć ? Co dokładnie będzie się automatycznie aktualizowało(może ktoś wie ile takie uaktualnienia"ważą")? Jeśli ktoś może napisać,co trzeba wyłączyć,aby się nic samo nie aktualizowało,to będę wdzięczny za pomoc.
Ostatnio zmieniony 23 sie 2010, 22:55 przez Abe0, łącznie zmieniany 1 raz.