• Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #419227  autor: michael84
 26 lip 2010, 11:29
19 sierpnia kończy mi się umowa na czas określony w play online i nie chciałbym jej przedłużać. Do kiedy muszę wypowiedzieć tą umowę? I czy mogę ją wypowiedzieć w salonie skoro umowa była zawierana przez e-shop? Jeśli tak to co muszę wziąć do salonu? Tylko umowę czy coś jeszcze?

#419538  autor: Krisu6230i
 27 lip 2010, 16:16
musisz wysłać pisemko do playa. w salonie nie załatwisz nic. normalnie wypowiadasz miesiąc przed zakończeniem lub więcej. jeśli nie to przejdzie na czas nieokreślony z opłatą taka jak do tej pory płaciłeś

aha, to pismo ma określoną formę i można je pobrać ze strony play niestety ja tego nigdzie nie widziałem , dlatego polecam wizytę w salonie i tam ci wydrukują.

/*Boris the Blade, or Boris "the Bullet Dodger." As bent as the Soviet's sickle, and as hard as the hammer that crosses it. Apparently, it's impossible to kill the bastard.*/
http://ag.bocznica.org/

#419968  autor: bleckwarrior
 29 lip 2010, 19:17
Krisu6230i pisze: aha, to pismo ma określoną formę i można je pobrać ze strony play niestety ja tego nigdzie nie widziałem , dlatego polecam wizytę w salonie i tam ci wydrukują.
nie musi mieć określonej formy, ale musi zawierać określoną treść: Numer umowy, dane osoby na którą umowa jest sporządzona, hasło z umowy, oraz informację czy wypowiadasz z zachowaniem okresu wypowiedzenia, czy z dniem zakończenia umowy(jeśli wypowiadasz np, powyżej 1,5 miesiąca przed końcem) no i oczywiście na końcu umieszczasz swój własnoręczny podpis

pozdrawiam

ponieważ całe życie się uczę, moje zdanie z dzisiaj w danym temacie,niekoniecznie musi być takie samo, jak wczoraj -a jutro takie samo jak dziś.

#425599  autor: michael84
 27 sie 2010, 12:54
Czy mogę ten numer po prostu przenieść do Orange free n a kartę i w ten sposób wypowiedzieć umowę?

#425634  autor: kerim36
 27 sie 2010, 14:39
michael84 pisze:Czy mogę ten numer po prostu przenieść do Orange free n a kartę i w ten sposób wypowiedzieć umowę?
mozesz, z zachowaniem miesiecznego terminu wypowiedzenia

Mapy do fabrycznych nawigacji Opel / Citroen / Peugeot / Renault / Fiat i inne
Pogotowie komputerowe / aktualizacja map GPS
http://www.klos.net.pl