• Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #54677  autor: PiotrG-dz
 18 lut 2006, 18:43
Na Telepolis jest reklama Złote czasy weszłem tam i zobaczyłem numer infolini o numerze 008001114759 i pisało tam ze koszt połączenia za min wynosi 0,35 gr jakoś mi się w to wierzyc nie chce przecież to połączenie miedzynarodowe :!: :!: :!: Jak juz oszukują z tym numerem to trzeba się grubo zastanowić czy warto u nich postawić jakąś kasę. :x

#54721  autor: WitekT
 18 lut 2006, 20:26
Cena na pierwszy rzut oka wygląda jak najbardziej OK - jak nie wierzysz to zadzwoń do błekitnej linii i spytaj. ;) Międzynarodowe 800 kosztują właśnie koło tych 35 gr za minutę.
 #54756  autor: Saracen
 18 lut 2006, 21:44
tepsaslave pisze:Na Telepolis jest reklama Złote czasy weszłem tam i zobaczyłem numer infolini o numerze 008001114759 i pisało tam ze koszt połączenia za min wynosi 0,35 gr jakoś mi się w to wierzyc nie chce przecież to połączenie miedzynarodowe :!: :!: :!: Jak juz oszukują z tym numerem to trzeba się grubo zastanowić czy warto u nich postawić jakąś kasę. :x
tak potwierdzam jest taniej

[email protected]
Obrazek