• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #411267  autor: bartek93
 18 cze 2010, 20:30
Witam.
Chciałbym się dowiedzieć czy w tejże taryfie dostępna jest opcja darmowego numeru z innej sieci np. Orange? (głównie interesują mnie smsy). A może jakieś pakiety? Jeśli nie to co byłoby dla mnie najlepsze, jeśli dziewczyna podpisuje umowę w Orange? (mix chyba ale nie jestem pewien)
Z góry dziękuje :)

...:::GALAXY LITE:::...

#411287  autor: pachu
 18 cze 2010, 22:21
Weź orange :)

#411309  autor: ainA
 18 cze 2010, 23:41
jeśli chodzi Ci o smsy do orange to wybralabym taryfe w Orange za 59zł bo tam jest 1000 sms-ow do tej sieci, albo opcja z rozmowami za 39zł, czyli dwa nr w sieci Orange lub stacjonarne 2400 min. na rozmowy ;)
 #411547  autor: piotrs1978
 20 cze 2010, 13:20
bartek93 pisze:Witam.
Chciałbym się dowiedzieć czy w tejże taryfie dostępna jest opcja darmowego numeru z innej sieci np. Orange? (głównie interesują mnie smsy). A może jakieś pakiety? Jeśli nie to co byłoby dla mnie najlepsze, jeśli dziewczyna podpisuje umowę w Orange? (mix chyba ale nie jestem pewien)
Z góry dziękuje :)
Jeśli twoja dziewczyna ma telefon w Orange i bedziesz z nią często rozmawiał to weź telefon w tej sieci. Generalnie najlepiej brać telefon w tej sieci, gdzie do której najczęściej dzwonisz

#411873  autor: aga
 21 cze 2010, 18:56
bartek93 to oczywiste, że nie będziesz miał darmowych połączeń do innej sieci. Jeżeli dziewczyna jest w Orange to ty też tam przejdź bo finansowo się wykończysz. Ja właśnie to dopiero co przerabiałam, bo z 80% znajomych w erze jakoś się zrobiło 80% w orange ;)
Jeżeli nie chcesz wiązać się umową, to weź ofertę na kartę orange pop. Za 6 zł masz pakiet 600 smsów ważny przez miesiąc, ewentualnie pakiet multipop gdzie wymiennie masz 30 minut/600 smsów/120 mmsów też za 6 zł na miesiąc. Do tego za 10 zł 1000 minut do orange i stacjonarne na 14 dni. W sumie jeżeli mało dzwonisz do innych sieci to za 30 zł miesięcznie masz tyle, że trudno to wykorzystać.