• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #409797  autor: Feniks
 09 cze 2010, 15:59
Witam,

W związku z tym, że nadal Play nie umożliwił mi podpisania umowy na czas określony i zakupu Motoroli Milestone w salonie postanowiłem przenieść numer do Orange. Były to drugi numer w tej sieci. Czy mogę liczyć na jakąś zniżkę przy zakupie telefonu? Gdy proponowali drugi numer to cena byłą niższa, a pod *600 w przypadku przeniesienia twierdzą, ze będzie taka sama jak na stronie.

Z góry dziękuję za odpowiedź,

Pozdrawiam,

Feniks

#409815  autor: szputnik
 09 cze 2010, 18:23
proponuje Ci skontaktowanie się z doradcą biznesowym Play i zakup u niego tej Motoroli. salony są skierowane ku klientom indywidualnym. Motorola jest na stanie magazynowym więc doradca biznesowy nie powinien mieć problemu z zaproponowaniem tego telefonu.

pozdrawiam

Doradca biznesowy Play. Szukasz oferty ? Pw

#409829  autor: Feniks
 09 cze 2010, 19:41
Moje przygody z "Play" opisałem już w innym wątku, więc teraz przedstawię sprawę w skrócie.

Konsultant biznesowy zaoferował mi całkiem interesujące warunki (taryfa "Biznes Max 100"), ale nie są one widoczne dla salonów. Przez ponad półtora miesiąca próbowałem uzgodnić możliwość podpisania umowy w salonie i zakupu na miejscu telefonu. Zawsze były jakieś przeszkody, a to brak kontaktu ze strony "Play", a to brak telefonu lub brak umowy. Konsultant, z którym ostatnio rozmawiałem miał zadzwonić w poniedziałek, jest środa i nic się nie dzieje.
Nie jestem w stanie stwierdzi, czy będę w domu, gdy przyjedzie kurier.

Już jeden z konsultantów "Orange" wyraził zainteresowanie przeniesieniem numeru. Mam nadzieję, że proponowane warunki będą warte zastanowienia.

#410030  autor: szputnik
 10 cze 2010, 21:44
Dlatego skontaktuj się z doradca biznesowym Play nie z konsultantem ani z salonem, on przyjedzie do Ciebie z telefonem w umówione miejsce wchodzisz na strone Play zakladka play dla firm i tam jest formularz ktory trzeba wypelnic i w ciagu 48h powinien skontaktowac sie z Toba doradca biznesowy Play
pozdrawiam

Doradca biznesowy Play. Szukasz oferty ? Pw