• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #407512  autor: elkanguro
 30 maja 2010, 22:00
Witam,
zainteresowała mnie oferta Cyfrowego Polsatu, dokładnie abonament promocyjny za 1zł a w nim 30 minut do wszystkich sieci wymienne na 90 smsów. W cenniku znalazłem informację, że po wykorzystaniu minut z abonamentu, minuta kosztuje 29gr i jest naliczanie sekundowe. Nie znalazłem jednak informacji co do sposobu rozliczania minut z abonamentu. Czy one również są rozliczane co do sekundy?
Czy ktoś korzysta z tej oferty? Są jakieś haczyki?
Rozumiem, że usługi są świadczone w oparciu o nadajniki PTC więc problemów z zasięgiem być nie powinno, tak?

Virgin Mobile
--------------------------------------------
LTE Cyfrowy Polsat + HaloNet
--------------------------------------------
NaszaSiec.net 15 Mbps + HaloNet

#407514  autor: PLAY
 30 maja 2010, 22:03
elkanguro pisze:Czy one również są rozliczane co do sekundy?
Tak, minuty są rozliczane.
elkanguro pisze:Czy ktoś korzysta z tej oferty? Są jakieś haczyki?
Ja niestety nie, choć mam chęć na tą ofertę i jestem w zasięgu HSPA+

[center]» Darmowy Starter Play Fresh «[/center]

#422425  autor: ernov
 11 sie 2010, 19:03
Oferta CP jest oczywiście atrakcyjna - umowa tylko na 12 m-cy, złotówka za 30 minut, 49 zł za aktywację... Za 29 zł możesz dokupić pakiet 120 minut, za 49 pakiet 240 minut - na które na pewno będą Cię namawiali w APS CP. Telefonów mają resztki, więc ogólnie mówiąc telefon opłaca się mieć swój. No a co do zasięgu, to w małych miejscowościach będzie tak samo marnie jak w Erze.
Jak dla mnie to jest oferta "dla babci" i to takiej co mieszka obok nadajnika.
Dodatkowy duży plus to 29 gr do wszystkich.

A podsumowując, to za te 12x1 plus 49 zł za aktywację, to nie ma co się zastanawiać, pod warunkiem, że masz telewizję CP, bo inaczej to Cię abo wyniesie więcej.