Użytkownik
Ranga
Ostrożny rozmówca
Sieć
Play
To raczej pytanie do przedstawiciela Orange, ale jak na moj gust to bez ten tel bez problemu powinien byc w Propozycji - pytanie raczej za ilsuper_electric pisze:ciekaw jestem czy ten telefon jest w Propozycji ORange dla stalych klientow ???
i tak było. Dzięki !! Pomogłeś miKamel pisze:bardziej szczegółowych informacji powinni Ci indywidualnie udzielić.
wiem o tym...mgrygiel pisze: Nie mowilem tego z ironia
A tak do siebie dodam że bateria wytrzymuje mu ok. 7 dni . A poza tym aparat moze robić zdjęcia panoramiczne , serię (klika fotek naraz) , z ramką (np. taką jak w obrazie itp.) . Niestety dla mnie aplikację typu PhotoDj i MusicDJ są trudne w obsłudze ... ale to tylko moja opinia. [/u]kamil1221 pisze:Telefon bardzo fajny - miałem okazje się nim bawić.
Ma fajne podświetlenie niebieskie - które możesz personalizować - chodzi o takie efekty świetlne podczas połączenia.
Od super_electric: nie w trakcie a wtedy jak ktoś do ciebie puszcza sygnała. Wiem bo mam!
Wyświetlacz nie powala na kolana, ale nie jest źle.
Od super_electric: niedawno tez zauwazylem ze niekoniecznie jest dobrej mmm... jakości ...
Aparat VGA - średni - nie robi najlepszych fotek - również możesz zmienić rozdzielczość do 1mega pixela - ale foty tracą na spójności pixelów.
Od super_electic: co to jest spójność pikselów ?? szczegóły źle są ukazane na fotce czy jaak![]()
Bluetooth działa bez zarzutu, IrDA podobnie.
OD s_e: to prawda . ...ale wolę przesyłać IrDą ...![]()
jest mniej skomplikkowana w obsłudze.
![]()
Telefon lekki, obudowa jest miła w dotyku - jest pokryta takim jakimś zamszem.
Od super_electric: ta co ją dostajesz przy kupnie - tak , natomiast wymienna (w moim przypadku pomarańńczowa) - nei.
Klawisze mogą być, chodź dla mnie za płaskie - ale to kwestia przyzwyczajenia.
Tutaj masz foty z niego![]()
[url=http://images1.fotosik.pl/111/43f91d98081f1087m.jpg]Obrazek[/URL] [url=http://images4.fotosik.pl/70/a17b553d0d68e377m.jpg]Obrazek[/URL]