Użytkownik
Ranga
Cichy Czytelnik
Głośność to nie wszystko. Najważniejsza jest jakość dźwiękuorson_dzi pisze:A co do słuchawek, to ważne żeby nie grały za cicho, bo niektóre słuchawki mają tak, że po podpięciu ich do telefonu grają trochę za cicho, co np. w autobusie czasem lekko denerwuje.
Tylko chodzi mi o to, że co z mi z jakości, skoro ledwo cokolwiek słyszęvinc pisze:Głośność to nie wszystko. Najważniejsza jest jakość dźwięku
Doki z bardzo dobrą jakością dźwięku z reguły grają głośnoorson_dzi pisze:vinc napisał/a:
Głośność to nie wszystko. Najważniejsza jest jakość dźwięku
Tylko chodzi mi o to, że co z mi z jakości, skoro ledwo cokolwiek słyszę.
Uważasz te doki za dobre słuchawki?!orson_dzi pisze:Udało mi się ostatnio złapać i550 i podczepiłem do niego obecne Sennheisery MX260 i nie dość, że grały lepiej, to i wyraźnie głośniej.
Jak najbardziej ale tylko w kategorii cena/jakość, bo nic lepszego do 50zł nie widzę.vinc pisze:Uważasz te doki za dobre słuchawki?!
Przykładowo ten dokanałowy zestaw, który Samsung daje do swoich telefonów. Przejściówka z mikrofonem+dokanałowe słuchawki. Nie dość, że się ucha nie trzymają, to jeszcze spokojnie połową dźwięków tak się na siebie nakłada, że nie wiadomo co jest co.vinc pisze:Pseudo doki za 5zł mogą barabanić, ale co z tego jak nic nie będziesz z tego rozumiał...
Pewnie, że będzie okserek.m pisze:A kartę pamięci kupię Kingstona 4gb mam nadzieję że będzie ok.
Nawet pod tym kątem na pewno nie są najlepszą propozycją w tej cenie. Jak już coś proponować ok. 50zł to tylko SM PL11. Bardzo niedoceniania firma, która robi bardzo tanie i dobre doki.orson_dzi pisze:vinc napisał/a:
Uważasz te doki za dobre słuchawki?!
Jak najbardziej ale tylko w kategorii cena/jakość, bo nic lepszego do 50zł nie widzę.