• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #375839  autor: Ricky31
 20 gru 2009, 17:01
Witam, mam problem ponieważ nie wiem co jest najbardziej dla mnie opłacalne.
Poszukuje operatora, w którym będzie dla mnie najkorzystniejsza umowa.
Zależy mi na jak największej ilości sms do WSZYSTKICH sieci.Nie interesuje mnie milion sms do konkretnego operatora.Obecnie mam Play na kartę , za 30zł doładowanie mam miesięcznie 1000sms do wszystkich + 30zł. Jest na rynku coś lepszego?Nie ważne, czy to karta czy abonament.Nie dzwonię praktycznie w ogóle , góra 2-5min miesięcznie.

#376024  autor: pacyna
 21 gru 2009, 18:16
Z tego co wiem to Play Fresh (a to chyba masz teraz) jest pod tym względem najlepszy jeśli chodzi o prapaidy.

O abonamencie i mix nie wypoaiadam się bo nie używam.

#376036  autor: Tajemniczy28
 21 gru 2009, 19:30
W sieciach jest dużo pakietów sms ale rpzeważnie sa one tylko do własnej sieci. Generalnie cena za sms waha sie od 18 do 20 gr w sieciach,niema w ofertach abonamentowcyh smsów tańszych do wsyztskich sieci. W abonamentach średnio 3 sms jest wymienny na 1 minute, w starszych taryfach 1 min na 4-5 sms. W paly a wbo masz pakiety -za 5 zł 200 sms do wszystkich )wychodzi 2,5 gr za sms). Najwiecej chyba więc oferuje play fresh.