• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #373981  autor: Merafil
 08 gru 2009, 15:55
Witam, pod koniec miesiąca rozwiązuje umowę z Plusem ( plus dla firm) wraz z przeniesieniem nr do Simplusa. Zakładam, że nr po przeniesieniu będzie odrazu zarejestrowany na firmę więc moje pytanie brzmi ile będzie trwało przerejestrowanie nr na osobę prywatną i czy można tego dokonać bez wizyty w salonie ( przerejestrowanie on-line, czy jakiś formularz, który wysyła się pocztą) ??

Obrazek

#374536  autor: kowcio
 11 gru 2009, 21:03
Merafil, po zalogowaniu się do eBOKu, sam zmienisz dane i automatyczne zostaną zmienione w systemie bez weryfikacji przez Polkomtel.
 #374575  autor: radiowiec_wawa
 12 gru 2009, 10:18
Merafil pisze:Witam, pod koniec miesiąca rozwiązuje umowę z Plusem ( plus dla firm) wraz z przeniesieniem nr do Simplusa. Zakładam, że nr po przeniesieniu będzie odrazu zarejestrowany na firmę więc moje pytanie brzmi ile będzie trwało przerejestrowanie nr na osobę prywatną i czy można tego dokonać bez wizyty w salonie ( przerejestrowanie on-line, czy jakiś formularz, który wysyła się pocztą) ??

Wykonuje niebawem dokladnie ten sam manewr :) ale w salonie twierdza, ze jesli chce simplusa zmienic na kogos innego to musze z tym kims przyjsc do salonu.... hmm wiec jak to jest??

#374576  autor: kowcio
 12 gru 2009, 10:21
radiowiec_wawa pisze:Merafil napisał/a:
Witam, pod koniec miesiąca rozwiązuje umowę z Plusem ( plus dla firm) wraz z przeniesieniem nr do Simplusa. Zakładam, że nr po przeniesieniu będzie odrazu zarejestrowany na firmę więc moje pytanie brzmi ile będzie trwało przerejestrowanie nr na osobę prywatną i czy można tego dokonać bez wizyty w salonie ( przerejestrowanie on-line, czy jakiś formularz, który wysyła się pocztą) ??

Wykonuje niebawem dokladnie ten sam manewr :) ale w salonie twierdza, ze jesli chce simplusa zmienic na kogos innego to musze z tym kims przyjsc do salonu.... hmm wiec jak to jest??
No niby tak, bo operacja musi być zrobiona za inicjatywą właściciela, ale przez Internet nic nie trzeba- trzeba podac tylko swoje dane ;)