• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #373761  autor: suasex22
 07 gru 2009, 00:31
Witam!

Problem dotyczy kary umownej. Mianowicie, kilka dni temu otrzymałem pismo z ostrzeżeniem o karze. Zapomniałem ostatni raz doładować konto przez końcem umowy. W piśmie napisano, że jeśli doładuję konto do 7 grudnia 2009 to kara zostanie anulowana. Wszystko ok, jednak byłem zupełnie bez kasy, więc miałem zamiar doładować jutro, bo mam dostać pieniądze za korki. Byłoby ok gdyby nie fakt, że dostałem smsa, że konto zostało odblokowane i rozmowy wychodzące też... Nie kumam o co chodzi. Skoro nie doładowałem konta to jakim cudem coś takiego dostałem? Znajomy mówi mi, że zostałem obciążony karą, ale nie rozumiem za bardzo dlaczego już dzisiaj skoro w piśmie pisze wyraźnie, że do 7 grudnia mogę doładować (50zł). Jak myślicie, o co chodzi? Czy jak doładuję konto jutro to umorzą mi tą karę?
Proszę o odpowiedź, bo jestem tak zestresowany, że nie zasnę na bank...

#373770  autor: Wiktor74
 07 gru 2009, 09:42
Nie stresuj się tak, skoro to było już ostatnie doładowanie, to kara na moje oko to jakieś 30zł
te 700zł kary co prawdopodobnie miałeś na umowie, to jest proporcjonalnie pomniejszane w miarę dokonywanych doładowań.

...jeśli tylko mogę, zawsze chętnie pomagam...

kupię nokię 5800 nową, gwarancja producenta, bez locka