aurora21 pisze:Kiedy chcialem ja zlozyc zepsola sie drukarka i Pani nie mogla mi wydrukowac formularza ( zalosne )
nawet bardzo

tak jak w plusie się psuły jak ludzie chcieli rezygnować przy zmianie regulaminu. Ja bym poprosił o kawałek papieru i ręcznie napisał

choć pewnie by im się właśnie papier skończył albo długopisy wypisały
aurora21 pisze:Z okazji zlozenia rezygnacji Era zabrala mi promocje na abonament, ktory w tych 2 ostatnich cyklach wzrozl do 75zł. Niewiedzialbym o tym gdyby nie szczegolowa analiza bilngow. W tym momencie zrozumialem, ze rezygnacja byla sluszna decyzja. Ostatecznie oczywiscie "ERA miala racje" promocyjna oferta 60zł na abonament obowiazujaca przez caly okres trwania umowy miala haczyk i nie obowiazywala juz po zlozeniu rezygnacji.
Może promocyjny abonament skończył się razem z aneksem? Jeśli dwa lata temu podpisywałeś aneks na 2 m-ce przed końcem umowy to wtedy promocyjne warunki są liczone od dnia podpisania... i na koniec jest taki zonk. Nie koniecznie winne jest tu wypowiedzenie
aurora21 pisze:Automatycznie zablokowano mi punkty ERA PREMIA - o tym wiedzialem, bo czytalem juz wszytskie dokumenty. Dzisiaj loguje sie na iBOA - patrze a ERA premia ejst odblokowana - tak jakby moja rezygnacja zostala anulowana.
Też niekoniecznie, bo pojawiały się tu głosy, że od jakiegoś czasu już nie blokują EryPremii, więc może jak zmieniano 'opcję' rezygnacji na przeniesienie do taktaka zdjęli wypowiedzenie i po ponownym włączeniu, punkty nie zostały ponownie zablokowane.
Złóż reklamację i wszystko będzie jasne. Era na szczęście szybko odpowiada na reklamacje (choć kiedyś było jeszcze szybciej)

To nie play gdzie czekasz miesiąc i dłużej