• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #368357  autor: Adical
 06 lis 2009, 20:35
Witam
Mam telefon na abonament w sieci play (one play45 na 24 miesiac) w pakiecie zlotowkowym mam 45 ( w okresie promocji tj. 12 miesiecy mam 3 krotnosc tej wartosc) chcial bym wyslac sms do gry online(na pc'ta) koszt tego sms to ~21zl i teraz nasuwa sie moje pytanie czy koszt tego sms zostanie zaprany z pakietu zlotowkowego czy dodany do kwoty wydanej poza abonamentem ? oraz drugie pytanie czy firma u ktorej chce dokonac tranzakcji wspolpracuje z Play mowa tu o DEOPAY ponizej screenshoty z tranzakcji

Obrazek
Obrazek

Pozdrawiam Adical.

#368361  autor: Jedrker
 06 lis 2009, 20:50
Adical,
jeśli czytałeś regulamin oferty przed podpisaniem umowy, doskonale powinieneś wiedzieć, że wszelakie smsy premium naliczane są poza abonamentem w play :mrgreen:
ale jak się nie czyta umowy przed podpisaniem jej, bo najważniejszy jest telefon, to tak póxniej jest ;P

#368371  autor: Adical
 06 lis 2009, 21:41
dziękuje za szybko odpowiedz fakt czytając umowe niezagłebiałem sie w nia moj blad :( ale czlowiek uczy sie na bledach :mrgreen: teraz juz jest po fakcie nastepnym razem przywiaze do tego wieksza uwage ;-)
Dziekuje i pozdrawiam Adical :).