Nie chce nikogo bronić, mam tel. w Plusie, ale pracuję w salonie Orange i niemożliwe, że dla nowego klienta jest taniej niż dla przedłuzającego. Dzisiaj sprzedałem dwa modele C510 właśnie jako propzycje i aktywację. Ceny były identyczne jak dla nowego klienta, czyli przy umowie abon 55 na 24 miesiące 99 zł. Do tego klient przedłuzający dostaje prezent więcej niż nowy (w tym przypadku 3), więc to już jest spory plus, a jak weźmiecie umowę na dłużej np. 30 mies to jak dobrze porozmawiacie ze sprzedawcą, to jeszcze coś Wam się uda wyciągnąć, czytaj. dodatkowe minuty na cały okres umowy itd. Tak więc nie wiem kto Ci podał takie informacje, ale ceny są identyczne a często niższe niż dla nowego klienta (występują rabaty na telefony) - trzeba pytać, a nie odrazu na sprzedawcę naskakiwać. Ceny w salonie a w internecie też są często inne, więc nie ma co porównywać, bo salon musi na siebie zarobić, a oferta na stronie internetowej nie, więc stąd często są różnice w tym co podają w cenniku z portalu a tym co mówi sprzedawca.
N5110i/N5510/N6210/SEK500i/N7600/N3300/SEK750i/N6288/N5700/LGKP500/NE71/N5800/Iphone 3G/SamsungWave/NE72/BB8520/HTCDesireHD/BB9810/MotorolaRAZRXT910/SonyXperiaP/HTCOneS/SamsungGalaxySIII/NokiaLumia820/SonyXperiaZ1