Użytkownik
Ranga
Zapalony dyskutant
vinamp, dzieki, ale chciałbym eby mój tel miał jakis wyglądVINAMP pisze:SX1
Sam się na niego napaliłem
Z rozuwanych to samsung D500, tyle że on radia nie ma
ale od czego są radio latarki,kupisz taką za 10zł w kiosku
kamil1221 pisze:A ja znowu swoje Sagem myX6-2.![]()
Ten tel posiada:
- IrDA, Bluetooth,
- no pamieci to on ma 8-10MB ale sa karty pamieci micrSD,
- nie wiem jaki ma wyswielacz ten siemens. lecz sagem ma 262tys. kolorow, ok. 2 cali oraz rozdzielczosc 176na 220 pixeli,
- aparat 1,3 mega pixela, mozliwosc nagrywania filmow w formacie 3gp,
- no on chyba nie nalerzy do cegiel,
- no radia nie ma, ale za to ma odtwarzacz mp3,
- nie jest rozsuwany.
Na allegro schodzi po 400 - 500 zł.
Allegro 1 Allegro 2 Allegro 3 Allegro 4
Mam tak samo jeśli chodzi o Motki,ale Sagemy są spoko nie ma się co obawiać,chyba,że trafisz na Orange menubonas pisze:kamil1221 pisze:A ja znowu swoje Sagem myX6-2.![]()
Ten tel posiada:
- IrDA, Bluetooth,
- no pamieci to on ma 8-10MB ale sa karty pamieci micrSD,
- nie wiem jaki ma wyswielacz ten siemens. lecz sagem ma 262tys. kolorow, ok. 2 cali oraz rozdzielczosc 176na 220 pixeli,
- aparat 1,3 mega pixela, mozliwosc nagrywania filmow w formacie 3gp,
- no on chyba nie nalerzy do cegiel,
- no radia nie ma, ale za to ma odtwarzacz mp3,
- nie jest rozsuwany.
Na allegro schodzi po 400 - 500 zł.
Allegro 1 Allegro 2 Allegro 3 Allegro 4
Nie, dzięki za Sagema......Jakos mi ich telefony nie podchodzą
Owszem bardzo dobry fon. Tyle ze lepiej bys zrobił kupujac sagema. Co do marki to nie musisz sie obawiac bo pomimio ze jest dosyc tania (chociaz nie zawsze!) to w swoim przedziale cenowym sa to dobre telefony i godne polecenia.bonas pisze:...no własnie sie tak teraz zastanawiam nad SE K700i......
6680 do 600zł napewno nie znajdziesz. 6670 tez moze byc trudno ale jak bys znalazł to byłby to najlpeszy wybor:bonas pisze:A jakbym wziął np. nokie uzywaną 6680 (troche jest ceglasta), albo nokie 6670 ? tylko są one troche grube...
To jak już to 6680 lepszy aparat,wyświetlacz i Symbian (6670 też ma).I więcej pamięci ma 10+64mb na karcie.bonas pisze:A jakbym wziął np. nokie uzywaną 6680 (troche jest ceglasta), albo nokie 6670 ? tylko są one troche grube...